Ak Parti Adayı Ekrem Başer'in olmazsa olmazı gençler

Ak Parti Adayı Ekrem Başer'in olmazsa olmazı gençler

Ak Parti Adayı Ekrem Başer'in olmazsa olmazı gençler

MERKEZEFENDİ DÜNYA ÇAPINDASPORCULAR YETİŞTİRECEK 


Açıkladığı Vizyon Projeleri büyük ses getiren Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer, gençlere büyük önem veriyor. Başer, seçim çalışmalarında da sık sık gençlerle buluşup onlar için hazırlanan projeleri anlatıyor.  Bu kapsamda Denizli Bayram Şit Güreş Eğitim Merkezi'nde genç güreşçiler ve aileleriyle buluşan Başer, projelerini anlatırken Merkezefendi'de sporda dünya çapında başarıların altına hep birlikte imza atacaklarını söyledi.

Merkezefendi'nin AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, açıkladığı önemli projeleriyle ses getirdi. Başer’in seçim kampanyasında gençlere yönelik projeleri büyük önem taşıyor. Projelerinin arasında spor salonu, konser ve tiyatro binası, festival alanı gibi gençlere yönelik onlarca projeye yer veren Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Adayı Başer, seçim gezileri kapsamında sık sık gençlerle buluşuyor. Bu kapsamda spor kulüplerine uğrayan Başer, sporcu gençlere onlara yönelik projelerini anlatıyor. Başer'in uğradığı noktalardan biri Denizli Bayram Şit Güreş Eğitim Merkezi'ydi. Burada ata sporumuz güreş öğrencileri ve aileleriyle bir araya geldi. “Projelerimizin büyük bir kısmı gençlere hitap ediyor" diye konuşan AK Parti'nin Merkezefendi Adayı,  "Gençlerimizin sporla ilgilenmesi için belediyenin geniş bir yelpaze sunması önemlidir. İnşallah bunu da biz gerçekleştireceğiz. Spor dallarında dünya çapında başarıların altına hep birlikte imza atabiliriz” dedi.

 

MERKEZEFENDİ’YE TİYATRO BİNASI GELİYOR

Merkezefendi'de kültür sanat alanında da çok önemli projelerin hayata geçirileceğini dile getiren Başer, “Projelerimiz arasında konser salonumuz var. Aynı zamanda bu çocuklar için akademi olarak kullanılacak. Yani, müziğe, enstrümanlara, şarkı söylemeye merakı olan her kardeşimiz oradaki stüdyolarda bu yeteneklerini geliştirebilecek. İlçemize güzel bir tiyatro salonu da kazandıracağız" diye konuştu.

GENÇLERİMİZ TEKNOFEST’E BİZ HAZIRLAYACAĞIZ

Yapılacak spor salonunda milli sporumuz güreşle de ilgili alanların yer alacağını dile getiren Başer,. "Gençlerimiz belediyenin bu alanlarında daha geniş imkanlar dahilinde bu sporları yapabilecek. Ayrıca, teknolojiyle de ilgili bir merakı olanlar içinde ‘Genç mucitler atölyesi’ olarak bir projemiz var. Gençlerimiz Teknofest’e hazırlanmak için ilgili olanakların hepsini belediye olarak organize edeceğiz. Orayı da bilgisayarla donatacağız, yazılımla alakalı kurslar yapacağız. Bunları da belediye olarak bizler gerçekleştireceğiz. Kötü alışkanlıkların alanını hep birlikte daha da daraltmış olacağız.” dedi.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Yaptıkları her işte vatandaşlarla birlik ve beraber içerisinde olmayı vurgulayan AK Parti Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, “Belediye olarak yeteneği olan kardeşlerimize basın yoluyla destek vermek suretiyle Denizli’mizde ön plana çıkaracağız. Onları örnek olarak toplumun önüne sunmalıyız, toplumun saygısını kazanmalıyız ki arkadan gelen gençlerimiz de onları örnek alarak bu işin üzerine daha fazla gidebilsin. Güreşle alakalı ise yerel bir gündemimiz olmalı. Bunu vatandaşlarımızın, gençlerimizin konuşuyor olması gerekir. Bizlerin yaptığı sanatı, sporu, bizlerin izlemesi lazım. Bu işlerin hepsini dertlenip, elimizi taşın altına koymak nasip olur inşallah” diye konuştu.