AHMET TAŞ, MEHMET YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİ

AHMET TAŞ, MEHMET YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİ

Denizli OSB Bölge Müdürü’nden Ekonomi Bakanının Başdanışmanı Sayın Mehmet Yüksel'e ziyaret

Denizli OSB Bölge Müdürü’nden Ekonomi Bakanının Başdanışmanı Mehmet Yüksel'e ziyaret

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Ekonomi Bakanı  Nihat Zeybekci’nin  Başdanışmanı Mehmet Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak projeler hakkında bilgiler verildi. Mehmet Yüksel, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne her türlü projede destek vereceklerini belirtti. 

Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş : Zaten Ekonomi bakanlığımız bize her konuda destek veriyor, bununla birlikte önümüzde Denizli Organize Sanayi'ni daha da geliştirmek amacıyla yapacağımız ve yapmayı düşündüğümüz konularda bilgiler verdik, bilgi vermemizin yanında kendilerinin de bu konularda görüş ve önerilerinden faydalandık böylece bizim taleplerimiz onların bilgi ve tecrübesiyle birleşince daha da güzel işlerte imza atabileceğimiz konusunda ümit ve cesaretimiz arttı. 

Buradan şunu diyebilirim ki, başımızda böyle büyüklerimiz olduğu müddetçe biz çok daha büyük işlere imza atabiliriz. Bunun için yapmamız gereken sadece çok çalışmak , bizde çok çalışmaya hazırız dedi.