Ahmet Necati Özbaş’tan Sarayköy’de miting gibi SKM açılışı 

Ahmet Necati Özbaş’tan Sarayköy’de miting gibi SKM açılışı 

Ahmet Necati Özbaş’tan Sarayköy’de miting gibi SKM açılışı 

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun katılım ile gövde gösterisine dönüştü. Önümüzdeki 5 yıl için iddialı projelerin de açıklandığı açılışta Belediye Başkanı Özbaş, “Kapısı açık, telefonu açık, yüreği zaten sizin, hep size aşık bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim” dedi. 

Dev projeleriyle Sarayköy’de hizmet destanları yazan ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 3. kez memleketine hizmetkâr olmak için hazırlanıyor.

Belediye Başkan Adayı Özbaş’ın seçim çalışmalarını yürüteceği "Seçim Koordinasyon Merkezi" coşkulu bir törenle açıldı. Şölen havasını aratmayan açılış, vatandaşların yoğun ilgisiyle gövde gösterisine dönüştü. 

Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın ve eşi Esin Özbaş’ın misafirlerle tek tek ilgilendiği açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sait Dikici, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya ve binlerce vatandaş katıldı.  

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Nereden nereye geldik
Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy’de 10 yılda önemli adımlar atıldığını ve iddialı projeler ile çok değiştiğini belirterek şöyle dedi:

“10 yıldan beri sizin hizmetkarınız olduk. Hiç durmadık, bir gün bile arkamıza bakmadık. Sizin için çalıştık. Hamdolsun bugünlere geldik. 10 yıl önce vatandaşlarımız bizlerden düzgün bir altyapı ve çeşmelerinden su akmasını istemişti. Çok şükür o sorunları Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın desteğiyle yaptığımız altyapı çalışmaları ile sona erdirdik. Şimdi en ücra mahallelerimize kadar bırakın alt yapıyı, doğal gazımız bile geldi. Nerden nerelere geldik.

“Sarayköy çağ atladı”
Bu şehrin her sokağında, her caddesinde, her taşın altında bir imzamız ve eserimiz var. Hep birlikte, sizlerin desteğiyle bugünlerin inşa ettik. 10 yıl önce çevredeki ilçelerimize, şehirlerimize giden hizmetleri bizler konuşurduk. 10 yıl sonra geldiğimiz bugünlerde aldığımız hizmetlerle, yaptığımız tesislerle artık diğer ilçeler Sarayköy’ü konuşur oldu. Sarayköy çağ atladı, hizmet destanları yazdı. İlçemize hak ettiği güzellikleri kavuştururken başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Nihat Zeybekci, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile hep beraber yekvücut olduk.

Devletimizin desteğiyle önümüzdeki dönem de hizmetlerimiz artacak
Merkezimizde ne varsa köylerimizde de o olacak düsturuyla hareket ettik. Devletimizin bütün imkânlarını Sarayköy’e getirdik. Doğal gaz ve TOKİ konutlarımız devletimizin gücüyle desteğiyle yaptığımız işlerdir. Önümüzdeki dönemde aynı desteği arkamızda hissederek kalan işlerimizi tamamlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl hizmetlerimiz artarak devam edecek.

Dikkat çeken yeni projeler: Doğal gaz, 3.etap TOKİ ve büyük projeler
Yaptığımız çalışmalarımız, tesislerimizin yanında 3. etap TOKİ çalışmalarımız da önümüzdeki dönem başlayacak. Sosyal konut bekleyen vatandaşlarımız 3. etap TOKİ’lere kavuşacak. 10 yıl önce içme suyumuz yokken şimdi köylerimiz doğal gaz bekliyor. Merkezimizde tamamlanma oranı yüzde 95’lere ilerledi. Önümüzdeki dönem köylerden ve beldelerden dönüşen mahallelerimize doğal gazı götüreceğiz. Bu konforu Sarayköy’de 32 bin vatandaşımızın hepsi yaşayacak. Yaşlı Bakım Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi yapacağız. Düğün salonları ve iş merkezi projemiz hazır. Esnaflarımız için yeni iş yerleri yapacağız. 

Çiftçileri destelemeye devam edecek
Çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. Çiftçilerimizin DSİ ile olan koordinasyonunu, sulama birliği ile olan çalışmalarını yakından takip ettik. İnşallah bundan sonra da bu kardeşiniz, büyüklerimiz ile beraber çiftçilerimizin yanında her zaman olmaya devam edecek. Şimdiye kadar Osman Başkanımızın desteğiyle çiftçilerimize, üreticilerimize ve besicilerimize çok destekler verildi. Önümüzdeki dönemde bu destekler artarak devam edecek. 

“Yüreğimi, gönlümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim”
Biz Sarayköy’de işin, aşın, ekmeğin yanında olduk. Kapısı açık, telefonu açık, yüreği zaten sizin, hep size aşık bir belediye başkanı olmaya çalıştım. Bundan sonrada aynı aşkla çalışmaya, yüreğimi, gönlümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, inşallah.  Bu gönül köprümüz hep devam edecek. Benim siyasi görüşüm, siyasetim eser ve hizmet odaklı bir siyaset. Gönül köprüleri kurmaya odaklı bir siyaset. Hazırız, kararlıyız, yeniden Sarayköy kazanacak. Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Yarınımız bugünden daha aydınlık olsun. Yolumuz açık olsun.

Başkanımız Özbaş, Sarayköy için her zaman taşın altına elini koymuştur
Değişen ve kazanmaya devam eden bir Sarayköy gördüğünü ifade eden MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz” Önceki dönem sayın Bakanımız Zeybekci ile başlayan yerel yönetimlerde algı anlayışı Denizli’yi kucaklamıştır. İmar ve inşa etmiştir. Sayın Başkanım Osman Zolan ile devam eden belediyecilik hizmetleri gerek Sarayköyümüze gerek Denizlimizin her bir noktasına adil ve eşit bir şekilde yansımıştır. Sarayköy Belediyesi’ni şöyle hatırlıyorum. 10 yıl önce orta refüjde çöplerini toplayamayan bir Sarayköy Belediyesi vardı. Burada hizmetten yoksundu. Sarayköy’ün yüzde 90 altyapı ve üstyapısının inşa edildiğini biliyoruz. Üniversite gerçeği Başkanımız Ahmet Necati Özbaş ile Sarayköy’de vücut bulmuştur. Tarımsal sulama konusuna gelince de ben bir çiftçi olarak biliyorum. İklim değişikliğinin, zaman zaman su sorununun Büyük Menderes’teki suyun azalmasının, barajdaki yağış oranlarının düşüklüğüyle birlikte tarımsal sulama sorunu yaşanmıştır. Her seferinde Sarayköy Belediye Başkanı sıfatıyla bir Sarayköylü olarak bu ilçenin vatandaşı olma sıfatıyla, sorumluluğuyla taşın altına elini koymuştur ve koymaya devam etmektedir. Bu yüzden Ahmet Başkanımızın ustalık görevini hep birlikte şahitlik edelim. Sarayköy kazanmaya devam etsin diyorum” dedi. 

Sarayköy bugüne kadar yapılan en iyi hizmeti 10 yılda almıştır 
Sarayköy’ün hak ettiği hizmetlere kavuştuğuna ve hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Sarayköy ilçemize bugüne kadar yapılacak en iyi hizmeti kim yapıyor’ derseniz ‘Ahmet Necati Özbaş’ yapıyor derim. Onun yanında Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Osman Zolan yapar. Sarayköy’e en güzel şekilde hizmet edecek iki kişi varsa birisi Ahmet Necati Özbaş’tır. Diğeri de Osman Zolan’dır. İnşallah 31 Mart akşamı ikisinin de zaferini kutlayacağız” diye konuştu. 

El ele verip Sarayköyümüze hizmet etmeye devam edeceğiz
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. İnşallah bundan sonrada el ele gönül gönüle birçok güzellikler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Ahmet Necati Özbaş Başkanımızla el ele verdik. Sarayköy’e ne yapabiliriz. Sarayköy’ün sorunlarını nasıl çözebiliriz. Talepleri nasıl karşılayabiliriz diye gece-gündüz çalıştık. Ahmet Necati Özbaş Başkanımız sadece kendisine oy verenlerin değil, sadece AK Parti’nin değil, herkesin Başkanı oldu. Herkesin derdine koştu. Bunun en yakın şahidi de benim. Ben her zaman Ahmet Başkanımızın çalışmalarını destekleyen ve gerçekten güzelliklerle yürüyüşünü imrenen bir noktada ve takdir eden pozisyondayım. Allah’ım yolunu açık etsin. Sarayköy’ü değiştiren, geliştiren birçok hizmeti hayata geçirdik. Sizler bize yetki vermeseydiniz çivi çakma şansımız yoktu. Biz sizlerin güvenine layık olmak, başınızı öne eğdirmemek için gece-gündüz çalıştık. Hizmetlerimiz bitmedi yapacak şok işimiz var. Ahmet Necati Özbaş örnek bir Başkan ve onunla el ele verip Sarayköyümüze hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Belediye Başkanlığı yapılacaksa Ahmet Necati Özbaş gibi yapılır
Ahmet Necati Özbaş’ın çalışmalarından övgüyle bahseden AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, “Memleketimizin bütün güzelliklerini Sarayköyümüzde, Denizlimizde yaşatmak için yeniden yollara düştük. Bugün ne geçmişin karanlıklarına ağıtlar yakacağız. Ne de dün ki başarılarımıza destanlar yazacağız. Gün yeni bir gündür. Kadınlarımız için, gençlerimiz için, aydınlık geleceğimiz için yeniden yollara düşme vaktidir. Ahmet Necati Özbaş başkanımız atom karıncamız. Sarayköyümüzün kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, her birisiyle kalpten kalbe, gönülden gönüle köprüler kuran başkanımız yeniden sizlere hizmet için yollara düştü. Bir yerde Belediye Başkanlığı yapılacaksa tek geçerim, Ahmet Necati Özbaş gibi yapılır. Ahmet Necati Özbaş, imkansızın peşine düşer ve olması için çabalar. Ki yapar. Gece gündüz koşar. Vatandaşın sorununu çözmek için çalışır. Onun hayal gücü çok büyük. Biz de peşine düşer dayanışma içinde onun sorularını ve taleplerini çözeriz. Sarayköy Belediye Başkanı her zaman hizmette, ankette, sahada, masada, yolda, parkta, projelerde bir numaradır. Eminim Ahmet Necati Özbaş ile 2024-2029 dönemi Sarayköy için bambaşka bir yıl olacak” dedi.  

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ise, “Ahmet Başkanımız, bugüne kadar ne zaman geldiyse her daim istediğini almasını bilmiştir. Bizde Sarayköy’ün ihtiyacı olduğuna inandığımız her konuda gerek üniversitenin bu hale gelmesinde gerek altyapı ve üstyapıda, TOKİ’yle her daim isteklerine destek vermişizdir. Akıllının ihtişamı nezakettir, zarafettir. Akıllı adam nazik olur, zarif olur. Ahmet Başkanımız hem naziktir hem zariftir. Demek ki Ahmet Başkanımız akıllıdır. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bugüne kadar yaptıklarına bakmak lazım. Bundan sonrada hizmet destanları yazılmaya devam edecek. Oyunuzu ideolojilere değil kendinize verin. Sarayköy’ün, çocuklarınızın geleceğine verin. Maceraya değil, hizmete verin” diyerek konuştu. 

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi kurdele kesimiyle açıldı.