Ahmet Hakan; Çal’ın tüm sorunlarını biliyoruz, çözmek için geliyoruz

Ahmet Hakan; Çal’ın tüm sorunlarını biliyoruz, çözmek için geliyoruz

CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan Basın Mensuplarıyla Buluştu

Denizli'nin Çal ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Dağlı, 5 Aralık itibariyle sona eren aday adaylığı sürecini ve iki başvuruyu, Ali Güner Mete ve Ahmet Hakan'ı açıkladı. Mete'nin Hakan'ı destekleyerek CHP Genel Merkezi Parti Meclisi'nin kararıyla Ahmet Hakan'ın CHP Çal Belediye Başkan Adayı olduğunu belirtti.

Hakan; Değişimin Zaferle Taçlanacağına İnanıyoruz

Başkan Adayı Hakan, Çal'ı hak ettiği yere getirmek için çalışmalara başladıklarını ve 31 Mart'ta değişimin zaferle taçlanacağına inandıklarını ifade etti.
Çal İçin Tersine Göç Projesi:

Hakan, nüfusun azalmasıyla ilgili olarak "Tersine göç" projesini açıkladı. 2014'te 21 bin olan nüfusun 2024'te 17-18 binlere düştüğünü belirterek, göçü durdurmak ve insanları ilçeye çekmek amacıyla çalışacaklarını vurguladı.
Gençlere Yönelik Projeler
Başkan Adayı, gençlere yönelik projelerini paylaştı. Eğitim, istihdam ve sosyal tesislerle gençlerin beklentilerine cevap vereceklerini ifade etti.
Belediye Binasına "TC" İbaresi:
Hakan, belediyeyi kazandıklarında Türkiye Cumhuriyet Devleti logosunu yerleştireceklerini ve bu durumun Türkiye genelinde bir sorun olduğunu vurguladı.
 Çal İçin İstihdam ve Eğitim Odaklı Projeler
Aday, Çal'da kaliteli lise oluşturarak gençlerin iş imkânlarına odaklanacaklarını belirtti. Sosyal medya gücünü kullanarak gençlerle iletişim kuracak, rol model alınacak kişileri ilçeye çekerek sosyal tesisler oluşturacaklarını söyledi.

 Çal için değişim şart
Hakan, Çal halkının değişim isteğine dikkat çekerek, mevcut Belediye Başkanı Fethi Akcan'ın yorgun olduğunu ifade etti ve 31 Mart'ta sandıktan çıkarak Çal'da farkı ortaya koyacaklarını dile getirdi.
Çal'ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarla geliyoruz
Aday Hakan, ilçedeki sorunların çözümü için halkın fikirlerini ve görüşlerini dikkate alarak çözüm odaklı projeler üreteceklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde projeler geliştireceklerini vurguladı.
Aday Ahmet Hakan Çal’ın sorunlarını biliyoruz. 
Aday Ahmet Hakan, 1972 doğumlu, 27 yıllık öğretmenlik geçmişine sahip, sosyoloji bölümü mezunu bir isim. Çal'a 2005 yılında gelmiş ve 2014'te siyasete adım attı. 
Hakan, Siyasette yeni olmadığını mesleği eğitimci olması sebebiyle öğrencilerinden ve velilerinde Çal’ın bütün sorunlarını bildiğinin altını çizerek, “Çal’ın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz” dedi.