Aday Türkay Berberoğlu’ndan Yeniköy’de Üçte, Üç

Aday Türkay Berberoğlu’ndan Yeniköy’de Üçte, Üç

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahallelinin yoğun talebi üzerine üçüncü kez Yeniköy Mahallesi’ne gitti.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, mahallelinin yoğun talebi üzerine üçüncü kez Yeniköy Mahallesi’ne gitti. Pazaryerinde miting havasında karşılanan Başkan Adayı Berberoğlu, seçmene üç söz verdi.

Seçmene Üç Söz Verdi

Denizli’nin en hızlı ve en renkli başkan adayı, yaptığı seçim çalışmasıyla ilçede 7’den 70’e herkesin sevgisini ve desteğini kazanmayı başaran Türkay Berberoğlu, Yeniköy mahallesi sakinlerine hazırladığı 41 projeden de bahsederek yerel seçimde destek istedi.

Üçüncü kez kendisini karşılarında gören mahalle sakinlerinin, çocukları için basketbol sahası, okula kantin yapılması ve soğuk hava deposunun yapılmasıyla ilgili taleplerinin olduğunu hatırlatan Türkay Berberoğlu, ‘Özel idare açıkken isminden de anlaşılacağı gibi ‘Yeniköy’ örnek köy seçilmişti. İl genelinde yapılacak tüm hizmetler önce bu köye yapılırdı. Burada köyle yapılan hizmeti beğenir, benimserse hizmet diğer köylere de giderdi.

Ancak büyükşehir yasasıyla birlikte Yeniköy, köylükten mahalleye dönüştü, haliyle mahalleye hizmet etmekte unutuldu. 10 yıldır AKP’li belediye başkanları ne yazık ki Yeniköy Mahallesi’ne bir çivi bile çakmamış, buraya uğramamışlar bile. Burası unutulmamış olması geride kalan zamanda mahalleye bir basket sahası çok kolay yapılırdı. Okula bir kantin yüz kere yapılırdı. Nar ve ayva üretimiyle ünlü mahalleye soğuk hava deposu çok çok kısa sürede yapılırdı. Ama yapılmamış, bu hizmetleri de mahallemize kazandırmak demek ki bize nasip olacak. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan mahallelilerimize teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

Belediye Bünyesinde Müdürlük Kurulacak

Yeniköy Mahallesi sakinlerine de hazırladığı 41 proje ile ilgili bilgiler veren Türkay Berberoğlu, “Belediye bünyesinde şu anda olamayan tarım ve hayvancılık müdürlüğü açılacak. Pamukkale canlı hayvan pazarı ve kanatlı pazarı açılacak. Pamukkale Belediye mezbahası ve mandırası yeniden açılarak, halkımızın ucuz et ve süte ulaşması sağlanacak. Köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde, organize hayvancılık birim alanı oluşturulacak.

Çiftçilerimize yem, tohum destek finansı sağlanacak. Çiftçilerimize ucuz mazot, ucuz gübre desteği verilecek. Üreten çiftçinin ürünlerinin Pamukkale kooperatifi aracılığıyla, alıcı ile buluşması sağlanacak. Ata tohumu geliştirme ve çoğaltma merkezi kurulacak. Kekik ve aromatik bitkilerin toplanması ve pazarlanmasında önder olacağız. Pamukkale’de belediye otobüsünün geçmediği mahalle kalmayacak Bankamatik ve PTT şubemiz olmayan mahallemiz kalmayacak. Köy kahvelerinin ve camilerin restorasyonu belediyemizce yapılacak. Türkay Berberoğlu sözü ” dedi. Başkan Adayı Berberoğlu, ulaşılabilir bir başkan olacağının teminatı üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini de mahalle sakinlerine dağıttı