Acıpayam'ın en üçra köşelerine kadar gidiyor

Acıpayam'ın en üçra köşelerine kadar gidiyor

Denizli siyasetinin deneyimli ismi Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Muhasebeci Mahir Altuğ, doğup büyüdüğü ilçesinde çalmadık kapı bırakmıyor.

Denizli’de yerel seçimin yaklaşmasıyla birlikte ilçelerde belediye başkan aday adayları da çalışmalarına başladı. Denizli siyasetinin önemli isimlerinden aslen Acıpayamlı olan Mali Müşavir Mahir Altuğ, bu güne kadar hizmet ettiği doğup büyüdüğü ilçesinde çalmadık kapı bırakmadı. Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı olduğu iddia edilen Mali Müşavir Mahir Altuğ, haftalık programının büyük bölümünü ilçede ziyaretlere ayırdı. Ziyaretler kapsamında Altuğ, siyasi partilerin Acıpayam ilçe başkanlarından muhtarlara, oda dernek, sivil toplum kuruluşları başkanlarından esnafa kadar birçok isimle görüşmeler yapıp, yerel seçim değerlendirmesini yapıyor.

Acıpayam Belediye Meclis üyesi olarak ilçesine hizmet etmeye devam ettiğini anlatan Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Altuğ, “İlçede belirlediğimiz bir program dahilinde ziyaretlerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Karahöyük Mahalle Muhtarı Hüsnü Apa, BBP Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün, İYİ Parti Acıpayam İlçe Başkanı Muzaffer Akyol, CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, DSİ Acıpayam Şube Şefi Fatih Usta, Acıpayam Ziraat Odası Başkan Yardımcısı, Sanayi Esnaflarından traktörcü Süleyman Olgen, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol, Ovayurt Muhtarı Onur Karakuş ve Acıpayam Belediyesi önceki dönem meclis üyeliği görevlerinde bulunan, Alaattin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mevlüt Aksoy' la birebir görüşmeler yaptım. İlçemiz ve ilçemizin geleceğiyle ilgili yapılması gerekenlerle ilgili fikir alış verişlerinde bulunduk. Misafirperverlikleri için tüm Acıpayamlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi

Mahir Altuğ Kimdir?

1964 yılında Acıpayam’da dünyaya gelen Mahir Altuğ, siyasi yaşamına Fazilet Partisi Denizli Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile başladı. Fazilet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Kuruluşundan bu yana AK Parti’de siyasete devam eden Mali Müşavir Mahir Altuğ, sırası ile AK Parti Denizli Merkez İlçe Kurucu İlçe Başkanlığı, Denizli İl Yönetim Kurulu üyeliği, İdari ve Mali İşler Sorumlu Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu. 2014-2019 yılları arası Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği de yapan Altuğ, 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Acıpayam Belediye Meclis üyesi seçildi. Aynı zaman da Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak da Acıpayam ı temsil eden Altuğ, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Encümen Üyeliği de yaparak tecrübe kazandı. Sivil toplum kuruluşlarında da etkin görevler alan Altuğ, Denizli gıda toptancıları çarşısı toplu işyeri yapı kooperatifi organizasyonunda yer aldı. MÜSİAD Denizli Şube üyeliği, Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu üyeliği, Denetleme Kuruluğu üyeliği, Türk Kızılay Denizli Şubesi Denetçi üye olarak da görev aldı. Altuğ, evli ve 4 çocuk babasıdır.