Acıpayam'da Vefa Toplantısı

Acıpayam'da Vefa Toplantısı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’ın ev sahipliğinde, belediye başkanlarının hasret giderdiği organizasyon, aynı zamanda güzel bir “vefa” örneği de oldu.

Acıpayam Belediyesinde ve kasabalarında Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş isimlerin eşleriyle birlikte katıldığı yemekte konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’’1869 yılında kurulan Acıpayam Belediyesi ve kasabalarına yıllar içerisinde birçok Başkanımızın hizmetleri dokunmuştur. Görev alarak Acıpayamımıza ve kasabalarımıza hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatını kaybedenleri saygıyla ve rahmetle anıyor, aramızda olanlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Görev yaptığımız ve içinde bulunduğumuz makamlar halka hizmet yolunda bulunduğumuz makamlardır. Kişiler gelip geçici makamlarsa bakidir. Birçok önceki dönem belediye başkanlarımız gibi bizlerde bu makamlarda ki hizmet süremizi tamamladıktan sonra yerimizi yeni dinamik arkadaşlara bırakmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacağız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle görevimizi sizlerden aldığımız tecrübe ve birikimler doğrultusunda en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. ”dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte belediye başkanlarının başkanlık süresince yaşadıkları anılarını anlatması geceye ayrı bir renk kattı.

Vefa yemeğine katılarak kendilerini onurlandırdıkları belirten ve teşekkür eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesinde ve kasabalarında Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş isimlere görev yaptığı yılları ile ‘’ Halka Hizmetin Kahramanlarına Selam Olsun’’ yazılı teşekkür plaketi takdim etti.

Yemeğe katılan önceki dönem Belediye Başkanları vefa yemeğinde kendilerini buluşturan Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’a teşekkür ederek,yaz ayında da böyle bir organizasyonda buluşmak için karar aldılar.

Vefa yemeğine işleri ve mazeretleri nedeniyle katılamayan Belediye Başkanları, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan aracılığıyla selamlarını ilettiler.Vefa yemeğine önceki dönem belediye başkanlarının yanı sıra Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz de katılarak, Acıpayam kasabalarında görev yapan değerli belediye başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.