Acıpayam’da İyi Parti'nin Adayı Mahir Altuğ Oldu

Acıpayam’da İyi Parti'nin Adayı Mahir Altuğ Oldu

Acıpayam’da İyi Parti'nin Adayı Mahir Altuğ Oldu

Denizli’nin en büyük ilçelerinden biri olan Acıpayam’da yerel seçimler, güçlü bir isim olan Mahir Altuğ’un İYİ Parti’nin adayı olarak açıklanmasıyla birlikte büyük çekişmelere sahne olacak.

İyi Parti Mahir Altuğ'un adaylığı ile yazılı bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verildi :

Siyasi yaşamına Fazilet Partisi Denizli Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayan ve Fazilet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği ile devam eden ve kuruluşundan bu yana AK Parti’de siyasete devam eden Mali Müşavir Mahir Altuğ, sırasıyla AK Parti Denizli Merkez İlçe Kurucu İlçe Başkanlığı, Denizli İl Yönetim Kurulu üyeliği, İdari ve Mali İşler Sorumlu Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu.

2014-2019 yılları arası Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği de yapan Altuğ, 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Acıpayam Belediye Meclis üyesi seçildi.

Tecrübeleriyle Şimdi İYİ Partide

Aynı zaman da Acıpayam’ı bu süre içinde Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak da temsil eden Altuğ, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Encümen Üyeliği de yaparak tecrübe kazandı.

Altuğ son olarak AK Parti’den Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı olmuş, AK Parti’nin tercihini eski ilçe başkanı Fikret Gümüş’ten yana kullanması üzerine tepkisini net bir şekilde ortaya koyarak, siyasete devam edeceğini ilan etmişti.