ACIPAYAM İLHAN ÖZCAN’I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR

ACIPAYAM İLHAN ÖZCAN’I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN’DAN  ACIPAYAM’A ZİYARET

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZCAN’DAN  ACIPAYAM’A ZİYARET

İlhan Özcanİlhan Özcan hem kent merkezinde hem de ilçelerde ziyaretlerine devam ediyor. Özcan doğup büyüdüğü Acıpayam’da hemşerileri ile buluştu. Acıpayam halkı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İlhan Özcan’ı görmek istiyoruz” dedi.


14 Mayıs seçimlerine günler kala ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Özcan, memleketi Acıpayam’da hemşerileri ile buluştu. CHP Denizli Milletvekili aday adayı Özcan, Acıpayam depremi sonrasında yaptığı çalışmalar ile hemşerilerinin takdirini toplamıştı.  Denizli için çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Özcan’a Acıpayam halkından, “Donanımı, bilgi ve tecrübesi, sahada her kesime dokunması, çözüm odaklı oluşu nedeniyle Acıpayam’ı ve Denizli’yi TBMM’de temsil edecek” yorumları geldi.


“ACIPAYAM DEPREMİ’NDE İLHAN ÖZCAN YANIMIZDAYDI”

Denizli’de adım adım her sokağı her bölgeyi dolaşmaya devam eden CHP Denizli Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, memleketi Acıpayam’da yoğun bir ilgi ile karşılandı. Acıpayam ziyaretinde Özcan’a CHP Denizli Milletvekili aday adayı Halis Ödel, CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Özhan, CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, Eğitimci Ali Kurt, Acıpayam Kadın Kolları Başkanı Nur Akmut, Acıpayam Meclis Üyeleri Ceren Özcan Kurt, Ali Bardakçı, Mehmet Alev ve Özcan’ın eşi Melek Hanım eşlik etti. Seçmen nüfusunun en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Acıpayam’da vatandaş, Acıpayam’lı bir milletvekilinin TBMM’de olması gerektiğini belirtti. Acıpayam’da vatandaşlar, “2019 yılında Acıpayam’da yaşanan 5,7’lik deprem sonrasında bizim için seferber olan İlhan Özcan’ı TBMM’de görmek istiyoruz. Acıpayam’da bin yüz hane depremle birlikte yerle bir oldu.  Çoğumuz sokakta kaldık. Evlerimizin onarılması için bizlere yol gösteren ve eşlik eden ilhan Özcan ile beraber Ankara’da milletvekillerinin kapısının önünde uyuduk. İlhan Özcan’ın sayesinde birçok vatandaşımız ev sahibi oldu. Yaralarımızı birlikte sardık. Üzerimizdeki emeğini fedakarlığını hep birlikte en zor zamanlarımızda gördük” ifadelerini kullandı.


“DENİZLİ’YE BAHARI GETİRECEĞİZ”

Acıpayam’a her zaman sahip çıkan, vatandaşın derdiyle dertlenen hem üzüntüsünü hem de mutluluğunu paylaşan İlhan Özcan, hemşerileriyle yaptığı konuşmada, “Yıllardır Acıpayam için canla başla çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Acıpayam’a önemli yatırımlar yapacağımızın sözünü vermek istiyorum. Acıpayam benim doğup büyüdüğüm topraktır. Denizli’nin en büyük ilçesinde bu kadar sevilmek beni gururlandırıyor. Allah’ın izni ve sizlerden aldığım destek ile çok büyük adımlar atacağız. Ülkemizdeki her vatandaşımızın huzur ve mutluluk içerisinde yaşayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi Denizli’ye baharı getireceğiz. Hep birlikte aydınlık yarınlara kavuşacağız” şeklinde konuştu.