ACIPAYAM DEPREMZEDELER İÇİN AYAKTA

ACIPAYAM DEPREMZEDELER İÇİN AYAKTA

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Acıpayam’da da ilçe halkı depremzedelere yardım etmek için seferber oldu.

Bütün ülkeyi ayağa kaldıran, milli yas edilen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olan Denizli merkez ve ilçeleri, ardı ardına yardım tırlarını göndermeye başladı. Acıpayam ilçesi de aynı duyarlılık içinde hareket ederek, yardım tırlarını gönderdi. Halen yardımların toplanması sürüyor.

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Depremin hemen ardından Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi koordinasyonunda alınan kararla başlayan yardım çağrısına kamu kuruluşları  ve vatandaşlar büyük destek verdi.

Yardım kampanyası başlatan Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi, iki gün içerisinde AFAD’dan gelen talepler çerçevesinde çocuk kıyafeti, battaniye, su, mont, çocuk ayakkabısı, çocuk bezi, ısıtıcı, gıda ürünleri, çocuk maması, yetişkin kıyafetleri, hijyen ürünleri, halı ve yakacak odundan oluşan yardım ürünlerinden 11 yardım tırını deprem bölgesine gönderdi.

Yardım kampanyasına Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi çalışanlarının yanı sıra kamu kurumları, vatandaşlar ve gençler paketleme ile yükleme çalışmalarında tek yürek olup destek verdi. Acıpayam Belediye binası ve Cumhuriyet Meydanına kurulan çadırda yardımlar kabul edilmeye devam ediyor.” Denildi.