Acıpayam Belediyesi hakkında suç duyurusu

Acıpayam Belediyesi hakkında suç duyurusu

Acıpayam Belediyesi tarafından yapılan “Oto Galericiler Sitesi” iş yapım ihalesinde, ihalenin birkaç faturaya bölünerek, ihale kanununa aykırılık yapıldığını belirten ve ihale ile ilgili evrakları…

Acıpayam Belediyesi’nde neler oluyor? Memleket Partisi ilçe Başkanı Ertan Başkan, Acıpayam Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesi yapım işinde ihale kanununa aykırı hareket edildiği ve kendisine ihale evraklarının verilmemesi yüzünden Acıpayam Adliyesi önünde İl Başkanı Erhan Derici ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte giderek suç duyurusunda bulundu.

Acıpayam Adliyesi önünde İl Başkanı Erhan Derici ve partili arkadaşları ile birlikte, suç duyurusu yaptıktan sonra bir basın açıklaması yapan Ertan Başkan, “Acıpayam Belediyesi tarafından ihale edilen “Oto Galericiler Sitesi Yapım işi” Kamu İhale Kanununa aykırı bir şekilde birkaç faturaya bölünerek Kamu İhale kanunu hiçe sayılmıştır. Şeffaflıktan uzak, kamu kaynaklarının verimli kullanımı hiçe sayan bir düşünce ile ihale edilmiştir.” Şeklinde konuştu.  

ALAY EDERCESİNE LİYAKATSIZ CEVAPLAR ALDIM

Memleket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı ve Acıpayam Belediye Meclis üyesi Ertan Başkan, ihaleden sonra ihale evraklarını istediğini ama Belediye Başkanının kendisi ile alay edercesine cevap verildiğini belirterek, “ Zor bir ekonomik dönemden geçen Acıpayam halkının haklarını savunmak, kamu kaynaklarının kanun ve nizam çerçevesinde kullanılmasının takipçisi olmak adına, Acıpayam Belediye Meclisinde, Meclis üyesi olarak istemiş olduğum galericiler sitesi yapım işi hakkındaki belgeleri de “Bir, iki yılda veririz” diye samimiyetsiz, alaylı bir şekilde cevaplayan, belediye karar organı olan ve Acıpayam halkının oyları ile seçilmiş Belediye meclisini ve meclis üyelerini yok sayan bir belediye başkanı ilçesine nasıl hizmet ediyordur? Artık siz düşünün. Sayın Başkan artık ne kadar samimi, şeffaf ve liyakat sahibidir, taktiri kamuoyuna bırakıyorum” dedi.  

Memleket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı Ertan Başkan, daha sonra iddialarda bulunduğu ihale usülsüzlüğü konusunda Acıpayam Adliyesine Acıpayam Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu