Acıpayam Aşıklar Bayramı yapıldı

Acıpayam Aşıklar Bayramı yapıldı

Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 7.si düzenlenen olan Âşıklar Bayramı gerçekleştirildi.

Acıpayam Talip Özkan Sanat merkezinde gerçekleşen programa, Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz,Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi. Siyasi parti temsilcileri,daire ve kurum amirleri, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam’lı Ozan Nihat Sönmez öncülüğünde gerçekleşen 7. Âşıklar Bayramına , Aşık Nuri Şahinoğlu, Aşık Yaşar Demiroğlu,Aşık Sübhandereli,Aşık Zafer Kazancı ve Yağız Ozan katıldı. 7. Acıpayam Aşıklar Bayramında , Âşıklar  kahramanlık türküleri ve atışmalar ile katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan yaptığı konuşmada,’’ Öncelikle 7. Aşıklar Bayramımız kutlu olsun. Bu bizim geleneğimizin özü olan sazıyla, sözüyle, türküsüyle inşallah bu âşıklar bayramı hep devam edecek. Tüm Aşıklarımıza bu güzel geceyi bize yaşattıkları için halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Program sonunda  Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, tüm aşıklara plaket takdim etti.