5 Ayda ,Mucize Başarı

5 Ayda ,Mucize Başarı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu Denizli Temsilciliğinin birlikte gerçekleştirdiği organizasyonda Denizli’de Halk Oyunları şöleni yaşandı.

Hafta sonu gerçekleşen Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında seyirciler müthiş bir şölen izledi. Yıl boyunca hazırlanan Denizli Seviye Okulları iki başarıyı birden göğüsleyerek başarılarına yenilerini ekledi.

Halk Oyunlarının zorunlu ders olarak okutulduğu Seviye okulları Halk oyunları yarışmasında sevindi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu Denizli Temsilciliğinin birlikte gerçekleştirdiği organizasyonda Denizli’de Halk Oyunları şöleni yaşandı.

Hasan Güngör Spor Salonundaki şölende minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde okul ve kulüp yarışmalarında 17 ekipten 533 sporcu sahne aldı. Dolu tribünler önünde gösterilerini sunan takımlardan ilk olarak okul ekipleri yarıştı. Seviye Okulları sahnede en iyi performanslarını ortaya koydu. Halk oyunları milli hakemlerinden oluşan 7 kişilik jüri tarafından puan verildi. Seviye Okulları hem Okullar arası hem de Kulüpler Geleneksel Düzenlemeli kategorisinde ikinci oldu. Yarışma sonunda dereceye giren takımlara kupaları yapılan törenle takdim edildi.

KISA BİR SÜREDE MUCİZE

Denizli Seviye Okulları Kurucusu Şaban Varol, “Beş ay gibi kısa bir sürede mucize gerçekleştirerek Okullar ve Kulüplerarası Halkoyunları Yarışmalarında 2. olma başarısını yakalayan öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Hazırlık sürecinde onlardan bir an bile ayrılmayan, destek olan, başaracaklarına inanan ve asla vazgeçmeyen Sayın Tevfik Soyuçok ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Zamana karşı sabırla, özveriyle çalışarak, büyük bir cesaret örneği gösterdiniz. Sahnede biz de varız dediniz. Yüreğinizi ortaya koydunuz ve kısa zamanda büyük bir başarıya imza attınız. Her zaman öğrencilerimizin ve bizlerin yanında olarak desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte daha nice başarılara” dedi.