41 Kere Maşşallah..!

41 Kere Maşşallah..!

Kale’nin tanınmış muhasebecilerinden Osman – Hacer Aracı çiftinin oğulları Ahmet ve Mehmet kardeşler, mevlütlü bir törenle erkekliğe adımlarını attılar. Sünnet törenine çok sayıda kişi katıldı.

Kale’de görkemli bir sünnet töreni vardı. Osman-Hacer Aracı çiftinin iki oğlu da aynı gün erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Kale İlçesi kapalı Pazar yerinde düzenlenen Mevlütlü-yemekli sünnet törenin, Ağustos sıcakları ile birlikte Kale ilçesinin önde gelenlerini bir araya getirdi. Özellikle ticaret erbabının ve siyasetçilerin bir araya gelmesi de dikkat çekti.

Sünnet törenine Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, eski belediye başkanlarından İsmail Yarımca, Aysiad başkanı Mahmut Çatlık, Kaleli Başsavcı vekili Cevat Barutçu, Belediye meclis üyeleri, DTO Başkanvekili Hasan Aracı, Fırıncılar Odası eski başkanı Kemal Aracı, MHP önceki dönem ilçe başkanlarından İbrahim Aşkın, dikkat çekenler arasındaydı.

Kale yöresinin yemeklerinin ikram edildiği sünnet töreninde Mehteran ve Semazen gösterileri de yapıldı. Ahmet ve Mehmet Aracı kardeşlerin Babası Osman Aracı, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve Kalelilere teşekkür etti.