41 Kere Maşşallah

41 Kere Maşşallah

Türk Eğitim Sen Denizli 1 No’lu Sendika yönetim kurulu üyesi Ali Çubukcu kalabalık bir davetli gurubu eşliğinde kızını nişanladı. Şefika Hilal-Kamil Çiftinin yüzüklerini Nebi Çubukçu taktı.

Denizli’nin tanınmış sendikacılarından Ali Çubukçu, kızını nişanladı. Yoğun katılımla bir düğün salonunda gerçekleşen nişan töreni öncesi genç çiftin anne babası Ali-Havva Çubukçu ile Mehmet-Nuray Gülcan davetlileri kapıda karşıladı, tebrikleri kabul etti.

Şefika Hilal Çubukçu ile Kamil Gülcan’ın nişan alyansları düzenlenen törenle takıldı. Tanınmış sendikacılardan Ali Çubukçu’nun ağabeyi Nebi Çubukçu genç çifte nişan yüzüklerini takarken, gecede bir de konuşma yaptı. Burada konuşan Nebi Çubukçu, “Daha renkli bir nişan yapabilirdik. Ancak, devletimizin geçirdiği felaketten dolayı daha sade bir tören yapmayı tercih ettik. Öncelikle depremden dolayı hayatını kaybeden depremzedelere sonsuz rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. O’nun için bazı törenler sade yapılmalıdır. Türk Milletinin acısı ortaktır. Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz ki bir daha böyle acı yaşatmasın. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm devlet adamlarını şükranla yad ediyoruz. Yine Allah’tan niyaz ediyoruz ki Türk Devleti al bayrağın altında sonsuza kadar yaşasın.

Eğer devletimiz güçlü ise milletimiz güçlüdür. Ama devlet millet içindir. Milletine sahip çıkmayan devlet devlet değildir. Aşiret zihniyetidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milli bir devlettir. O milli devletin ülküsünü Atatürk ruhuyla ebediyen yaşatmak için her Türk Ferdi kendi üzerine düşen görevi yapmak zorundadır. Devletimiz, milletimiz, Türk milleti ,Türk devleti ebediyen var olsun. Cumhuriyetimiz var olsun. Çocuklarımız, evlatlarımız sonsuza kadar gök kubbenin altında hür ve müstakil yaşasın” dedi.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından yoğun katılım sağlayan her iki ailenin dost ve akrabaları genç çifti tebrik etti.