30 Ağustos Zaferi kutlu olsun

30 Ağustos Zaferi kutlu olsun

İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık, “30 Ağustos Zafer Bayramı Türklüğün Anadolu’dan bir daha asla sökülmeyeceğini perçinleyen en önemli adımlardandır.” dedi

İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü sebebiyle açıklama yaptı. Açıklamasında, “Peşi sıra 9 Eylül’de vatanın düşman çizmesinden temizlenmesini sağlayan bu kutlu zafer Mudanya ve Lozan ile tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti’ni resmî olarak tanıtmıştır” diyen Başkan Akışık, daha sonra şunları söyledi; “Lakin maalesef son yıllarda tüm resmî bayramlarımız mahsunlaştırılmış yalnızlaştırılmıştır . Bir önceki bayramdan daha ileride bir Türkiye olması gerekirken ne yazık ki ekonominin yaşamanın söylemenin ve hatta düşünmenin çok daha geriye gittiğine hep birlikte şahit oluyoruz .

Bunca şehide Gazi’ye olan minnet borcumuzu muassır medeniyetleri geride bırakarak ödememiz gerekiyorken Aziz hatıraları önünde hicap duymak zorunda kalıyoruz yıllardır.

Satılan fabrikalar, dış politikada dik duruştan uzak bir yol , geriye giden ekonomi , ne olduğunu bile unuttuğumuz insan hakları , adeta biçilen düşünce hürriyeti ile bayramlar hep bir tarafı eksik kutlanıyor. Ancak biliyoruz ki Türk’ün Güneşi batmaz , esaret de hıyanet de ancak gereken şekilde savuşturulur. Yarınların da umudu bir sonraki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bambaşka bir iktidar ile yepyeni bir iklimde kutlanacak olmasıdır.

İyi Parti ve Millet İttifakı ile artık bizleri daha güneşli daha güzel günler bekliyor. Genelbaşkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin başbakanlığında 2023 zafer bayramı için şimdiden en üst perdeden bir coşku ile meydanlarda kutlama için tüm halkımızı ayrışmadan kırmadan ötekileştirmemek meydanlara davet ediyorum"