30 Ağustos Zaferi Bağımsızlığın ateşidir

30 Ağustos Zaferi Bağımsızlığın ateşidir

MHP Pamukkale ilçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 30 Ağustos Zaferi’nin 100. Yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak, zaferi kutladı.

MHP Pamukkale ilçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz şunları söyledi;  “Milletimiz kendisini tarih sahnesinden silmek isteyen müttefik güçlere karşı; yılar süren savaşlar neticesinde yaşamış olduğu tüm ekonomik sıkıntılar ve imkansızlıklara rağmen din, dil, ırk farkı gözetmeksizin kadın-erkek, genç-yaşlı bir bütün olarak omuz omuza bağımsızlık mücadelesini başlatmış ve 30 Ağustos 1922 tarihinden itibaren de taarruz ateşiyle eşi benzeri görülmemiş 'tam bağımsız' bir toplumun varoluş mücadelesini zaferle taçlandırmıştır.

Tarihe damga vuran bu yüce zafer; yok oldu gözüyle bakılan milletimizi, vatan ve bayrak uğruna verdiği onurlu mücadeleyle tek vücut yapmış, esaret içinde yaşayan diğer tüm uluslara da örnek teşkil etmiştir. Bizler de ulus olarak ecdadımızdan kalan bu mukaddes mirasımıza sahip çıkarak, şanlı zaferimizden her koşulda ilham almaya devam edeceğiz.

Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı değerli emanete canımız pahasına sahip çıkacağız.

Bu düşüncelerle: 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere bütün kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, hürmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yüce milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek şuur, azim ve kararlılık bizlere her zaman ışık olmaya devam edecektir. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”