2.Yenilenebilir Enerji ve Kültür Sanat Festivali’nde Muhteşem Final

2.Yenilenebilir Enerji ve Kültür Sanat Festivali’nde Muhteşem Final

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen ikinci yenilenebilir enerji ve kültür sanat festivali Ozan Ozanca’nın muhteşem konseri sonrası sona erdi.

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen ikinci yenilenebilir enerji ve kültür sanat festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yüzüncü yılına özel olarak düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Fener Alayı ile beraber konser alanına yürüyerek başladı.

NARPERİ’NİN BİLEZİĞİ İLK KEZ BOZKURTTA İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKTI

Konser öncesi Yönetmen Jale İncekol’un Bozkurt’un Sazköy Mahallesinde köy kahvesinde çekimini gerçekleştirdiği ve Bozkurt Kadın Kooperatifinin üyesi olan emekçi kadınların rol aldığı “Narperi’nin Bileziği” belgesel filminin ilk kez Bozkurtta gösterimi gerçekleştirildi. Belgesel film Gösterimi sonrasında Yönetmen Jale İncekol ve belgesel filmde rol alan emekçi kadınlar sahneye davet edilerek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi.

OZAN OZANCA İLE BOZKURTLU VATANDAŞLAR DOYASIYA EĞLENDİ

İkinci yenilenebilir enerji ve kültür sanat festivali ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılına özel hazırlanan Zafer Konseri için sahne alan Ozan Ozanca söylediği türkü ve şarkıları ile konsere gelen tüm vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatarak, doyasıya eğlendirdi. Konser sonrası Ozan Ozancaya hediyelerini Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu takdim etti.

BAŞKAN ÇELİKTEN BOZKURTLU VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Ozan Ozanca ’ya hediye takdimi sonrasında festivalin kapanış konuşmasını yapan Başkan Çelik ‘Öncelikle tüm bozkurtlu vatandaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Festivalimiz süresince bir an bile olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Diliyorum ki hep aydınlık günlerde, mutlu günlerde, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında güzel bir bozkurtta hep beraber yaşayalım. Ve tekrardan 100. Yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun’ dedi.