2023’E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

2023’E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, pandemi ve dünya genelinde etkisini gösteren ağır ekonomik koşullar nedeniyle 2021’in zor bir yıl olduğunu belirtti

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, pandemi ve dünya genelinde etkisini gösteren ağır ekonomik koşullar nedeniyle 2021’in zor bir yıl olduğunu belirterek, “Geride bıraktığımız her yıl, bizim için 2023 hedeflerine giden bir basamaktır. Her şeye rağmen ülkemiz 2023 için belirlenen hedeflere emin adımlarla ilerliyor. 2021’de ekonomimizin gösterdiği büyüme yolumuzun çetin ama doğru olduğunu gösteriyor. 2022’nin koronavirüsünün ortadan kalktığı, hedeflerimize daha da yaklaştığımız bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı, 2021 yılının son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Uğur Gökbel başkanlığındaki toplantıda, geride kalan yılın çalışmaları gözden geçirildi, yerel ve genel gündeme dair önemli gelişmelerin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda 2022 yılına dair hedefler ve stratejiler de ele alındı.

“2021 ZOR AMA VERİMLİ BİR YIL OLDU”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 2021’in zor ama verimli bir yıl olduğunu belirterek, “Öncelikle dünya genelinde etkili olan pandemi ve ekonomik daralma gibi iki büyük sorunu Türkiye olarak biz de yaşadık. Türkiye ilaveten büyük bir ekonomik saldırı ile de baş etmek durumunda kaldı. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki; bu zorlu mücadelelerden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Hükümetimiz pandemi ve ekonomik süreci başarıyla yönetmiştir. Yapılan hızlı düzenlemelerle enflasyona karşı milletimizin mağduriyeti giderilmiştir. Ekonomimizin bunca sıkıntı ve saldırıya rağmen büyüme göstermiş olması da yolumuzun ne kadar çetin ama doğru olduğunu gösteriyor” dedi.

“GEÇEN HER YIL 2023’E GİDEN BİR BASAMAK”

Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan AK Partili Uğur Gökbel, “Geride bıraktığımız her yıl, bizim için 2023 hedeflerine giden bir basamaktır. Her şeye rağmen ülkemiz 2023 için belirlenen hedeflere emin adımlarla ilerliyor. Bu yolun kolay olmayacağı aşikardır. Ancak yılmadan, çalışmaya devam edeceğiz. Hedefe yaklaşıldıkça elbette engelleme çabaları, saldırılar artacaktır. Son dönemde ülkemizin yaşadığı süreç tam olarak budur. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye’yi yolundan ve hedefine ulaşmaktan alıkoyamayacaklar. 2022 hedefimize giden yolun son basamağıdır. Umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Bu yılın koronavirüsünün ortadan kalktığı, zorlukları aştığımız, güzelliklere ulaştığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.