2022 YILI UMUTLARIN YILI OLSUN

2022 YILI UMUTLARIN YILI OLSUN

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının, umutların yeniden yeşereceği, alçak gönüllülüğün, hoşgörünün, birlikteliğin yılı olmasını temenni etti.

Bülent Nuri Çavuşoğlu mesajında, "İnsan haklarının, basın özgürlüğünün yok edildiğini, işsizliğin, enflasyonun, faizin zirveye çıktığı, pandemi nedeniyle dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bir yılı geride bıraktık. İnanıyorum ki 2022 yılı, umutlarımızın yeniden yeşereceği, alçak gönüllülüğün, hoşgörünün, birlikteliğin yılı olacaktır. Sadece kendisi için değil, herkes için adalet isteyenlerin, zulme karşı direnenlerin, demokrasiyi savunanların, işçilerin, ev kadınlarının, apartman görevlilerinin, esnafın, üreticinin yılı olacaktır. Dileğim, 2022 yılında, fikri, irfanı, vicdanı hür gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesini sağlamaktır” dedi.

Çavuşoğlu mesajında, “Ülkemizin içinde bulunduğu gerilim dolu siyasi atmosferle birlikte ekonomik zorluklar, geçim sıkıntısı, gelecek endişesi, insan hakkı ihlalleri bizleri nefes alamaz noktaya sürüklese de 2022 yılında halkın iktidarını kurarak özlediğimiz Türkiye’yi kuracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

2022’nin umudun yeşereceği bir yıl olacağını, her başlangıcın, her yola çıkışın umut dolu olduğunu belirten Çavuşoğlu, ”2022 yılının her gününü güzelleştirmek ve özgürce yaşanan bir Türkiye yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz. COVID-19 salgın hastalığı nedeniyle yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. 2022'nin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm milletimizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum" dedi.