20. YAŞINI KUTLAYAN HEDEF FİLO;  DENİZLİ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

20. YAŞINI KUTLAYAN HEDEF FİLO;  DENİZLİ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

20. Yılında Hedef Filo ile Anadolu Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirdiği ‘Filo Kararları Paneli’nde Denizlili iş dünyasıyla buluştu


Türkiye’nin öncü filo kiralama şirketi olarak sektörde adından sıkça söz ettiren Hedef Filo, 20. yılını kutluyor. Firma; ‘20. Yılında Hedef Filo ile Anadolu Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirdiği ‘Filo Kararları Paneli’nde Denizlili iş dünyasıyla buluştu.

Ünlü Ekonomist Murat Sağman’ın ekonomiyi verilerle değerlendirdiği panelde Hedef Filo Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdem’de Hedef Filo’yu anlattı, değerlendirmelerde bulundu.
 
Ülkenin önde gelen filo kiralama şirketi olan ve 2003 yılından bugüne sektöründe geniş bir müşteri portföyüne hizmet veren Hedef Filo, 20’nci yaşını kutluyor. 6 bölgede müşterilere hizmet veren ‘Hedef Filo’, çalışanları, tedarikçileri ve teknolojiyle; kaliteli, yenilikçi ve özelleştirilmiş hizmetler sunarak dikkat çekiyor. Kurumsal müşterilerinin hayatını kolaylaştırıp sektörde bir adım öne çıkan Hedef Filo, 20. Yıl dönümü dolayısıyla başlattığı ‘Hedef Filo ile Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Denizlili sanayici ve iş dünyasıyla ‘Filo Kararları Paneli’nde buluştu.

DENİZLİ SANAYİSİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ
Çok sayıda iş dünyasından ismin katıldığı Denizli Organize Sanayi Bölgesi Konferans salonunda gerçekleşen panelin açış konuşmalarını ise; OSB Müdürü Ahmet Taş ile Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu yaptı. Konuşmasında Denizli sanayisini fotoğrafını çeken Kasapoğlu, Denizli’nin üretim, ihracat ve genel bilgilerini aktarırken, yaşadıkları sıkıntılara da değindi.
 
PANELE İLGİ BÜYÜK OLDU
Yatırım Finansman Direktörü Dr. Barış Esen’in moderatörlüğünü üstlendiği ‘Değişen Ekonomik Koşullarda Filo Kararları’ panelinde ünlü ekonomist Murat Sağman ve Hedef Filo Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdem konuşmalarını gerçekleştirdi. Panelin İkinci kısmında ise Hedef Filo bünyesinde elektrikli araç kiralama hizmeti veren Voltify CEO’su Mehmet Yiğit, ‘Elektrikli Araçlar ve Türkiye Pazarı’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

2025 YILI ÖNEMLİ
Mevcut ekonomik durumu değerlendiren Ekonomist Murat Sağman, bölgedeki savaşların ekonomiyi ciddi olarak etkilediğini vurguladı. Verilerle  geçmişten bugüne bir tablo çizen ve gelecekle ilgili ekonomik öngörülerini paylaşan Sağman, “Gelecek yıl enflasyon öngörümüz ise yüzde 50 civarında. 2024 yılında ekonomik gelişmelere bakacak olursak, risk yönetimiyle geçecek ve tasarruf edeceğimiz bir dönem olacak. Döviz riskimizi koruyacağız, bekleyecek, sabredecek, sabırlı ve dikkatli olacağız. 2025 yılında ise, çok daha iyi bir dönem yaşama ihtimalimiz var.” dedi.

“HEDEF FİLO MÜŞTERİ ODAKLI İLERLİYOR”
Hedef Filo Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdem’de panelde yaptığı konuşmada ekonomik değerlendirmelerde bulundu, Hedef Filoyu anlattı. Denizli’nin ekonomisiyle kendine has özellikleriyle önemli bir sanayi şehri olduğunu belirten Erdem, çok geniş bir müşteri portföyüne sahip Hedef Filo’nun Denizli’ye de büyük önem verdiğini vurgulayıp şunları söyledi, “Denizli’yi ilk 6 şehirden biri olarak görüyoruz. Ana hedef sanayi.  Denizli birçok özelliği ile öne çıkan sanayi ve ihracat kenti. Tekstil ve bunun dışında madencilik, mermer ve bakır var. Onun dışında makine ve demir çelik sanayi var. İhracat ve lokomotif şehirlerden bir tanesi… Biz temelinde otomobil finansmanı yapan bir kurumuz. Otomobil,  ucuz olmayan, pahalı bir yatırım aracı. Biz bunları finansa etmekle yükümlüyüz. Finansman süreci 1 yıl ile 4 yıl arasında. Otomobili taksitlendiriyoruz. Destek olmak için buradayız. Denizli sanayisi için buradayız. Müşteri memnuniyetini öncelikli ve en üst seviyede tutmak, ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri müşteri beklentilerine uygun seviyede sunmak, müşteri geri bildirimlerini önyargısız şekilde alarak müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak hedefindeyiz. Bu anlamda da büyümeye devam ediyoruz. Denizli’ye de hizmet vermekten mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.
ELEKTRİKLİ ARAÇLARI SÜRÜŞ TESTİNE ÇIKARDILAR
Hedef Filo bünyesinde ‘Voltify’ markasıyla müşterilerine elektrikli araç kiralama hizmeti sunan firma, panel sonrası katılımcılara elektrikli araçlar test etme imkanı sundu.    
Voltify’in görevinin Denizlililere yardımcı olmak olduğunu belirten Hedef Filo Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdem, “ Elektrikli araç, içten yanmalı motorlu araçlara göre çok farklı. Temelde şarj etmeniz gerekiyor. Denemek gerekiyor. Voltify işletmelere ve bireylere 3 ila 6 ay arası araçları kiralıyor. Önemli bir dönüşüm. Hükümetler ve Avrupa Birliğinde zorunlu tutulan bir durum. Dönüşüm dolayısıyla Avrupa Birliğine satış yapan, ihracat yapan kurumlar için zorunlu olan bir şey… Voltify bu konuda sektörde iyi bir noktaya gelecek. Denizli sanayisinin yeşillenmesi şart… Bizlerde ilk kez Denizli için İstanbul’dan dışarıya çıkardık. Hem ticari hem de binek araçlarda bu fırsatlar olacak” dedi.