160 çocuk bale ve zumba kids gösterileriyle izleyenleri büyüledi

160 çocuk bale ve zumba kids gösterileriyle izleyenleri büyüledi

160 çocuk bale ve zumba kids gösterileriyle izleyenleri büyüledi

(İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesinin verdiği ücretsiz spor kurslarının bale ve zumba kids branşlarında eğitim alan 160 çocuk muhteşem bir yılsonu gösterisine imza attı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen, bale ve zumba kids kurslarına katılan çocuklar muhteşem bir geceye imza attı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu gösterisine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, Zabıta Dairesi Başkanı İbrahim Çelebi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gösteride 90 bale ve 70 zumba kids olmak üzere toplam 160 çocuk bale ve zumba kids branşlarında hünerlerini sergiledi. Performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakan çocuklar uzun süre alkışlandı.

"Daha güzel günlere ulaştıracağız"
Başkan Çavuşoğlu: “Biz istiyoruz ki artık Türkiye'de ve Denizli'de ‘ben’ değil ‘biz’ diyebildiğimiz kocaman bir ülkemiz olsun. Gemisini kurtaran kaptan değil, yandaki gemide sıkıntı yaşayanlara da sahip çıkılabilecek yürekleri olan insanların yaşadığı şehirler olsun. Kendi çocuklarımızın yüzünün güldüğünde değil, komşumuzun çocuklarının da yüzünün güldüğünde mutlu olan insanlar olalım istiyoruz. Bu noktada küçücük gemilerde koskocaman yürekleriyle yola çıkan, ülkemizin kuruluşunda ve kurtuluşunda büyük emekleri olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bizlere bu güzel ülkeyi emanet bıraktıkları için önlerinde bir kez daha saygı ve minnetle eğiliyoruz. Onların bu emanetini çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte daha güzel günlere ulaştıracağız” dedi.