YUSUF ŞİMŞEK : HER ŞEY GÜZEL OLACAK

YUSUF ŞİMŞEK : HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek bu sezon Denizlispor için çok iyi geçmesini beklediğimiz bir sezon olacak dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek bu sezon Denizlispor için çok iyi geçmesini beklediğimiz bir sezon olacak dedi.

Yusuf Şimşek , takımın haavası ve çalışma isteği çok üst düzeyde. Hazırlık maçları ile elimizdeki tüm kadroyu görme imkanı yakalıyoruz. Hem gençlerin durumunu  hem de oyununu bildiğimiz oyuncuların son durumlarıını görüyoruz.

Benim futbol anlayaşımda öncelikle gol yememek önemlidir, savunmanın sağlam olması , orta sahanın hem savunma  hemde hücum düşüncesi içerisinde olması takım oyununun bir gereğidir.

Futbolcu kardeşlerimle önce bu konunun üzerinde duruyoruz. Savunma Hücumdan başlar, hücum da savunmadan başlar. Bu durumda bizim orta saha geçişlerini çok iyi uygulamamız gerekiyor. Hem hücuma geçerken, hem savunmaya geçerken bu geçişler önemlidir.

Bu geçişleri yapacak olan oyucular da çok önemlidir . Biz geçmiş yıllara oranla biraz daha dirençli ve sert oynayacağız. Kazanmak için oynayıp , saldırgan bir futbol sergilemek istiyoruz. Antrenmanlarımız bu yüzden biraz daha sert ve istekli oluyor. 

Önümüzdeki sezon tanıdığınız bir çok oyuncunun artan performansı, mücadele azmi sizleri bile şaşırtacak.

Takımın para sorunu yok , futbolcu kardeşlerimiz durumdan çok memnunlar. Bu rahatlık bile onların performansına katkı sağlıyor. İyi bir Başkn ve Yönetimimiz var her şeyimizle yakından ilgileniyorlar. Gördüğüm kadarı ile şehirde takımla ilgili çok iyi gelişmeler var.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'ın katkılarını duydukça hem çok mutlu oluyoruz hem de çalışma şevkimiz artıyor. 

Yönetim, Teknik ekip, Medya ,taraftar ve Protokol böyle bütünleşince hepimiz başarı istiyoruz. Bu desteğin artarak devam etmesi en büyük dileğim. Bu destek arkamızzda olduğu sürece her şey çok güzel olacak , bize inanın dedi.

DENİZLİSPOR ATAMIYOR, GOL DE YEMİYOR. 

İkinci hazırlık maçını Ümraniyespor ile oynayan Denizlispor bu maçtan da 0-0 beraberlikle ayrıldı. Böyleilkle oynadığı iki hazırlık maçında da gol atamayan Horozlar, aynı zamanda gol de yemedi. Bu maça daha ziyade genç kadro ile çıkan Denizlispor'da teknik ve taktik anlayışın sahaya tam yansıması teknik heyeti sevindirdi.

Denizlispor = 0 Ümraniyespor= 0

Asil Kaan Güler, Batıcan Aday, Göktuğ Kımışır, Emrecan Sağlık, Hüseyin Atakan Üner, Şevki Çınar, Alfred Sankoh, Cihan Özkaymak, Burak Altıparmak, Alperen Yazıcı, Tarık Ergut ilk 11 ile maça başladı.