Yusuf Baştürk Toprağa Verildi

Yusuf Baştürk Toprağa Verildi

Başkarcı’nın bir dönem belediye başkanlığını yapan, Denizli’nin Bütünşehir olması ile belediye başkanlığını bırakan Kıprıs Gazisi Yusuf Baştürk, koronavirüsü atlattı, yan etkilerinden kurtulamayarak…

Başkarcı’nın bir dönem belediye başkanlığını yapan, Denizli’nin Bütünşehir olması ile belediye başkanlığını bırakan Kıprıs Gazisi Yusuf Baştürk, koronavirüsü atlattı, yan etkilerinden kurtulamayarak kalp krizi sonucu 68 yaşında vefat etti

İlimizin efsane isimlerinden, Kıbrıs Gazisi ve Demirciler Odası Başkanı, Başkarcı Belediye Başkanı gibi çeşitli ünvanları bünyesinde barındıran 68 yaşındaki Yusuf Baştürk, Koronavirüs hastalığını yendikten sonra, yan etkilerinden kurtulamadı ve kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Şiddetli Karın ağrısı, titreme ve iştahsızlık şikayeti ile PAÜ hastanesine kaldırılan Baştürk. Burada tedavi altında iken kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Başkan Yusuf Baştürk, bugün öğle namazına müteakip Asri Mezarlık camiinde kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlıkta toprağa verildi.