YÜKSEKÇITA İSTEM KOLEJİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

YÜKSEKÇITA İSTEM KOLEJİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, 10 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda İstem Koleji’ni konuk edecek. Hazırlıkların sürdüğü…

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, 10 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda İstem Koleji’ni konuk edecek. Hazırlıkların sürdüğü lacivert beyazlılarda Coach Abbas Bakırcı, “Galip gelerek play-off için avantaj sağlamak istiyoruz” dedi.

Hafta sonunda İstem Koleji’ni kendi evinde ağırlayacak olan Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda hazırlıklarına devam eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı’nda eksik oyuncu bulunmuyor. Lacivert beyazlar bu maçı kazanarak play-off için avantaj peşinde…

Coach Abbas Bakırcı, “İstem Koleji ligde 7 galibiyeti olan bir takım. İki takım da play-off mücadelesi veriyor. Play-Off’a kalmak için iki takımında kazanması gerek bir maç. İyi hazırlandık. Takımızda eksik yok. Kendi sahamızda oynayacağımız bir maç. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp maçtan galibiyetle ayrılmak ve play-off için avantaj sağlamak istiyoruz. Tüm Denizli halkını evimizde oynayacağımız İstem Koleji maçına davet ediyoruz”dedi.

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, İstem Koleji maçı 10 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak.