YÖNETİCİ'NİN İNŞAATINA GİREN HIRSIZLAR TALAN ETTİ

YÖNETİCİ'NİN İNŞAATINA GİREN HIRSIZLAR TALAN ETTİ

DENİZLİSPOR BAŞKAN YARDIMCININ BİTMİŞ 20 DAİRELİK İNŞAATINA GİREN HIRSIZLAR DAİRELERİ TALAN ETTİ VE YAKLAŞIK 200 BİN LİRA DEĞERİNDE MALZEMELERİ SÖKÜP KAÇTILAR.

DENİZLİSPOR YÖNETİCİSİNİN BİTMİŞ 20 DAİRELİK İNŞAATINA GİREN HIRSIZLAR DAİRELERİ TALAN ETTİ VE YAKLAŞIK 200 BİN LİRA DEĞERİNDE MALZEMELERİ SÖKÜP KAÇTILAR.

Denizlispor'un yeni yönetimine giren Denizlispor 'un yöneticilerinden İhsan Niyaz'ın Aydın bitirdiği 20 dairelik inşaatına giren hırsızlar yaklaşık 200 bin lira değerinde olan malzemeleri çaldılar ve sırra kadem bastılar. Alınan bilgiye göre Aydın'da son zamanlarda bu tip hırsızlık olaylarının arttığı yaklaşık 4-5 Müteahhit'in de bu şekilde biten dairelerine dadanan hırsızlar, elektrik, su malzemeleri bataryalar, gibi malzemeleri kısa bir sürede söküp götürüyorlar. 

Çok kısa sürede bu kadar malzemeyi sökenlerin bir profosyonel çete olduğu düşünülüyor. Denizlispor'un sevilen yöneticisi İhsan Niyaz'ın moralinin bozuk olduğu , Aydın polisinin bu konuyu bir an önce ortaya çıkarmasını beklediği öğrenildi.