YİNE ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

YİNE ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan asayiş çalışmalarında çok sayıda kişi yakalanırken, Kumar, Fuhuş gibi olayların sanıklarına cezalar yağdı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta içinde Denizli genelinde yapılan çalışmalar çerçevesinde; adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 61 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yine 47.734 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 36 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yeri denetlendi.

Bu denetlemelerde 2 Kıraathanede kumar oynadığı tespit edilen toplam 9 şahsa 36.495,00 TL idari para cezası kesilirken, 2 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı.

Bu arada, 2 Umuma açık ve eğlence yerinde yapılan denetimlerde, bayan şahısların konsomatris olarak çalıştığı ve canlı müzik yayın belgesi belgesinin bulunmadığı tespit edildi. Bunlar hakkında işlem yapılırken, 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet bıçak, 7 adet fişek, 1 çalıntı otomobil, 2 adet çalıntı motosiklet, 1 tır dolusu çalıntı fayans, kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 1.050,00 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.