Yenimahalle Taziye Evi açılışı gerçekleştirildi

Yenimahalle Taziye Evi açılışı gerçekleştirildi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İyi günde ve kötü günde hep birlikte beraber olmaya devam edeceğiz” dedi

(İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yenimahalle Taziye Evi gerçekleştirilen tören ile açılışı yapıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İyi günde ve kötü günde hep birlikte beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Merkezefendi Belediyesi, hayatın her alanına dokunan yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçenin birçok noktasında faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, 390 metrekarelik alandan oluşan Yenimahalle Taziye Evi’nin açılışını gerçekleştirilen törenle açtı. Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, Yenimahalle Taziye Evi’nin önünde kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.
“İyi günde ve kötü günde yan yana olmaya devam edeceğiz”
Göreve geldiği günden itibaren söz verdiği projeleri hayata geçirme gayretinde olduklarını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her mahallenin ihtiyacına göre projeler ile devam ettik. İlk olarak Alpaslan Mahallemizde bir taziye evimizi inşa ettik. Biz dedik ki; en kötü gününüzde o acınızı, o taziyenizi yaşarken. Sıcakta soğukta o zorluğu çekmeyin dedik. Bende si-zin taziyelerinize her zaman geliyorum. Bugün yine Yenimahalle’ye bir sözümüz vardı. İkinci taziye evimizi buraya yapacağız demiştik ve yaptık. Sizleri kötü gününüzde, acı gününüzde tazi-yelerinizi rahatça kabul edebilmeniz için ikinci taziye evimizi de bugün Yenimahalle’ye açıyoruz. Yeni taziye evimiz Merkezefendimize hayırlı uğurlu olsun. İyi günde ve kötü günde yan yana ol-maya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.