Yenicekentspor il birinci oldu

Yenicekentspor il birinci oldu

Yenilenen Yenicekent Stadında Haylamaz Sporu 2-1 yenerek 13 puan ile lig birinciliğine yükselen Yenicekentspor’un galibiyet sevincine Başkan Şevik ortak oldu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Denizli Amatör Ligi D grubunda mücadelede eden ve Lig’de Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Yenicekentspor’in kendi sahasında oynadığı Haylamazspor maçını heyecan içerisinde izledi.  Haylamazspor’u 2-1 yenerek lig birinciliğine yükselen Yenicekentspor takımını tebrik eden Başkan Şevik,  galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Şevik,“Güzel bir galibiyet oldu. Yenicekentsporu bir üst ligde görmek istiyoruz. Desteklerimiz devam edecek” dedi.

Yenicekent’in spora ve futbola olan aşkının bir başka olduğunu belirten Başkan Şevik, “Biz Yenicekent’in futbola olan sevgisini biliyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz yıl toprak yüzeyli sahasını sentetik çim yüzeye dönüştürdük, tribünlerini, soyunma odalarını yeniledik. Yenilenen sahada daha çok galibiyetler görmek istiyoruz. Emeği geçen her kese teşekkür ederiz” diye konuştu.