YENİ VALİ , GÖREVE BAŞLADI

YENİ VALİ , GÖREVE BAŞLADI

21 Haziran’da yayımlanan kararname ile Denizli Valiliğine atanan Hasan Karahan, görevine resmen başladı.

21 Haziran’da yayımlanan kararname ile Denizli Valiliğine atanan Hasan Karahan, görevine resmen başladı. Karahan ilk açıklamasında “Denizli beni bağrına bastı. Bizde karşılığını veririz” dedi. Giresun Valisi iken Denizli Valiliğine atanan Hasan Karahan, görevine resmen başladı. Tarifeli uçakla Denizli’ye gelen Karahan için ilk tören Çardak Havalimanında yapıldı.

Daha sonra valilik binasına geçen Karahan için resmi karşılama töreni burada yapıldı. Törene Vali Yardımcıları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli 11. Komanda Tugay Komutanı Gültekin Yaralı, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, kaymakamlar ve kamu kurumlarının müdürleri hazır bulundu.

 İlk açıklamasını konferans salonunda yapılan toplantıda yapan Karahan, “Denizli’ye teşekkür ediyorum. Bizi bağrımıza bastı. Biraz gecikmeli geldim. Denizli örnek bir şehir. Örnek alınacak şehir olarak Denizli’mizin yaşamamız için elinden geleni yapacağız. Denizli’miz inşallah gerekeni görecek. Denizli zaten kendini kanıtlamış. Bundan sonra kalbimiz Denizli için atacak” dedi. Vali yaptığı konuşmasının ardından makam odasına geçti.