YENİ DENİZLİSPOR'UN BAŞKANI KİM OLACAK ?

YENİ DENİZLİSPOR'UN BAŞKANI KİM OLACAK ?

Denizlibüyükşehir Belediyespor ,Denizlispor 'a devredilme kararının ardından yeni bir isim alacak ve Kongreye gidilip yeni Başkan ve yönetimi belirlenecek.

YENİ DENİZLİSPOR'UN BAŞKANI KİM OLACAK ?
Denizlibüyükşehir Belediyespor ,Denizlispor 'a devredilme kararının ardından yeni bir isim alacak ve Kongreye gidilip yeni Başkan ve yönetimi belirlenecek. Acaba bu kulübün Başkanı kim olacak sorusu akıllarda ?.

Şu ani Denizlispor yönetimi ve Belediye Başkanı arasında karar varılacak bu konuda bazı isimler öne çıkmaya başladı.
Tanju Beştaş, Veysel Gühan ,Akın Çelik ve Mehmet Teke isimleri bu aralar sıkça konuşulmaya başladı.
Tanju Beştaş , daha önce bu kulübün Başkanlığını başarılı bir şekilde yapmıştı, daha önce de Denizlispor'da yöneticilik yapan Beştaş ,en son Simpaş Denizli Basket takımının başkanlığını yapıyordu. geçtiğimiz Ekim ayı başında Organize Sanayii Bölge Müdürlüğü'n den emekli olduktan sonra aynı kurumda danışmanlık yapıyor. Heme Belediye hem de Denizlispor camiasını iyi bilen Tanju Beştaş yeni kulübe Başkanlık için ismi geçenler arasında.
Av.Veysel Gühan , daha önce Süleyman Urkay döneminde As Başkanlık yapmış ve hem protokol,hem medya hem de yöneticilerin takdir ve sevgisini kazanmıştı. Daha sonra gelen tüm Denizlispor yönetim ve yöneticilerine de yardımcı olmayı sürdürmüştü. Uzlaşmacı ve babacan kimliği ile onun ismi de Başkanlık için geçiyor.
Akın Çelik uzun yıllardan beri Belediyespor'da çeşitlikademelerde yöneticilk yaptı en son bu kulüpte 2. Başkanlık yapıyordu. Hemen hemen takımın tüm yükünü omuzluyordu. Yöneticiliği dönemindeki çalışkanlığı ve başarısı hem de çok sevilmesi onun ismini de Başkan adayları arasına soktu.
Beltaş Genel Müdürü Mehmet Teke 'de Belediyespor'un yükünü çeken yöneticilerden , Belediye Başkanı ona hem güveniyor hem de inanıyor. Bu sezon başında Genel Müdürü olduğu Beltaş Denizlispor'a sponsor olarak maddi destek vermeye başlamıştı. Bu etkisi ve yakınlığı ile onun ismi de Başkan adayları arasında.
Kongreye az bir zaman kaldı. ortak akıl  ve uzlaşma ile bir isime destek verilerek Başkan yapılacak ancak bu isim kim olacak ?
Bekleyip, görülecek sonuçlar.S.