Yaz tatilini satranç öğrenerek geçirdiler

Yaz tatilini satranç öğrenerek geçirdiler

Merkezefendi İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs İlkokulunda yaz tatili boyunca satranç kursu düzenlendi. Kursa katılan 30 öğrenciye düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Denizli’de Merkezefendi İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs İlkokulunda 3 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında satranç ve akıl zeka oyunları kursu düzenlendi. Kursa 30 öğrenci katıldı. Öğrencilere satranç eğitimi Salih Tekin, akıl zeka oyunları eğitimi ise Rumeysa Tekin tarafından verildi. Yaz tatilini satranç ve akıl zeka oyunlarını öğrenerek geçiren 30 öğrenci için sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan satranç öğretmeni Salih Tekin, “19 Mayıs ilkokulunda ve Mevlana camisi gençlik merkezinde satranç akıl zeka oyunları kursu açtık. 3 Temmuzda kurslarımız başladı. Bugün itibariyle kurslarımız bitti. 19 Mayıs İlkokulu ve Mevlana Camisi Gençlik Merkezi’nde toplam 40 öğrencimiz var. Öğrencilerimize satranç ve akıl zeka oyunlarını sevdirerek öğretmek istedik. Mevlana camisindeki öğrencilerimize akıl zeka oyunları ve satranç yanında Kuran eğitimi de verildi. Başarılı çocuklarımızı sertifika ile ödüllendirmek istedik” dedi.(İHA)