Yavuz Cinkaya :Denizlispor 3 Hafta Sonra Tam Hazır Olacak

Yavuz Cinkaya :Denizlispor 3 Hafta Sonra Tam Hazır Olacak

Denizlispor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya Denizlispor’un son durumu hakkında Kulvar Gazetesine bilgi verdi

Denizlispor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya  Denizlispor’un son durumu hakkında Kulvar Gazetesine bilgi verdi

Yavuz Cinkaya: Lige pandemi dolayısı ile tam hazır olarak giremedik, hatta hazırlık maçı bile yapamadık.  İlk çıktığımız deplasman maçından hiç istemediğimiz bir skor aldık. Daha sonra biraz daha toparlandık ancak bu haftaya gelene kadar  bir galibiyet elde edememiştik. Gençlerbirliği maçında iyi bir galibiyet aldık hem de güzel bir oyunla.

Şu anda takımımız daha istediğimiz düzeyde değil , sakat ve hazır olmayan futbolcularımız var. Sanırım 3 hafta sonra herhangi bir başka sorun çıkmaz ise tam kadro ve hazırlanmış bir şekilde sahaya çıkabileceğiz.

Sezon başından beri alternatifli bir kadro kurduk, defans, orta saha ve forvet olarak kadro derinliğimiz var. Gençlerbirliği maçında yedek kulübesinde 5-6 ilk oyuncusu vardı.

Bu arada aynı zamanda gençlere de çok önem veriyoruz. Şu anda ilk 21 kadrosunda 4 genç profesyonel yaptığımız oyuncumuz var.  Bundan sonra da her sene en az 2 oyuncuyu A takıma kazandırmayı planlıyoruz. Scout ekibini genişletip daha işler haline getiriyoruz.

Denizli’nin ortak paydası Denizlispor, bu anlamda herkesin desteğine ihtiyacımız. Denizli Medyası da bize oldukça iyi destek veriyor ,bizde bu destekten oldukça memnunuz. Bizde bu ilgi ve destekle daha çok işler başaracağız .

Kulvar Gazetesi olarak bizlere vakit ayıran Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya’ya teşekkür ederiz.