Yağışlı ve soğuk Günlere Hazır Olun!

Yağışlı ve soğuk Günlere Hazır Olun!

Denizli yarından itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteorolojinin sen verilerine göre Pazartesi günü başlayacak olan yağmur, Salı günü kara dönüşecek ve etkili olacak. Hava sıcaklığı…

Denizli yarından itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteorolojinin sen verilerine göre Pazartesi günü başlayacak olan yağmur, Salı günü kara dönüşecek ve etkili olacak. Hava sıcaklığı ise hayli düşecek.

Bir süredir bahar havasına benzer günlerin yaşandığı ilimizde yarından itibaren mevsim normallerine dönüleceği belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre İlimiz Denizli’de önümüzdeki hafta (yarından itibaren) hava sıcaklığının sert düşeşe geçeceği ve karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, Yarın (pazartesi) günü sağanak yağmur bekleniyor. Kar yağışı ise 16 Şubat Salı Denizli genelinde görülecek. Bu yağışlarla birlikte ise hava sıcaklığı sert bir düşüş yaşayarak, eksi 3 dereceleri göreceğiz.  Hava sıcaklıklarındaki bu sert düşüş sebebiyle halkımızı, özellikle çiftçilerimizi don tehlikesine karşı uyarın Meteoroloji yetkilileri, “Hava sıcaklıkları oldukça düşecek. Yağış şekline göre, 7 derece ile eksi 3 derece arasında olacak. Üreticilerimiz özellikle geceleyin don tehlikesine karşı duyarlı olmalılar” denildi.