Vali Coşkun’dan Buldan’a iadeyi ziyaret

Vali Coşkun’dan Buldan’a iadeyi ziyaret

10 Ağustos'ta açıklanan valiler kararnamesi ile Denizli Valisi olarak atanan Ömer Faruk Coşkun, Buldan’ı ziyaret etti.

Buldan Kaymakamı Tayfun Deli ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Vali Coşkun, daha sonra Tripolis Antik Kenti’ni gezdi, Kazı Başkanı Prof.Dr. Bahadır Duman’dan bilgi aldı.

10 Ağustos'ta açıklanan valiler kararnamesi ile Denizli Valisi olarak atanan Ömer Faruk Coşkun, Buldan’ı ziyaret etti. İlk olarak Buldan Kaymakamı Tayfun Deli’yi makamında ziyaret eden Vali Coşkun’u Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdür Vekili İmdat Bayram ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Zafer Aydın karşıladı.

İlçeyi daha yakından tanımak adına Kaymakam Tayfun Deli’den ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar, projelerle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Vali Ömer Coşkun’u belediye meclis üyeleri karşıladı. Başkan Mustafa Şevik’ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Coşkun’a ilçenin geleneksel el dokumalarından hediye eden Başkan Şevik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirte.

İlçe esnafını da ziyaret ederek “hayırlı işler” dileyen Vali Coşkun daha sonra Tripolis Antik Kenti’ni gezdi. Kazı Başkanı Prof.Dr. Bahadır Duman’ın kazı çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Coşkun’a Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve birim amirleri eşlik etti.