VALİ ATİK “YENİ YIL İYİLİK GÜZELLİKLER GETİRSİN”

VALİ ATİK “YENİ YIL İYİLİK GÜZELLİKLER GETİRSİN”

Vali Ali Fuat Atik, Yeni yıl mesajında, “Ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni bir yılı karşılıyoruz.” ded

Vali Ali Fuat Atik, Yeni Yıl mesajında şunları söyledi; “Denizli’mizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda zirveye taşımak, ülkemizi daha müreffeh ve daha güçlü kılmak için hep birlikte çalışırken “halka hizmet Hakk’a hizmettir” şiarıyla hareket ediyoruz.

Geride bıraktığımız yılda şehrimizin geleceğine yön verecek birçok çalışma ve projeye imza attık. Yeni yılda da güzide şehrimiz Denizli’nin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek, şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması için tüm çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Salgınla da mücadele ettiğimiz bu süreçte tüm tedbirlere riayet etmeye devam etmeli, daha sağlıklı bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde topyekûn mücadeleyi sürdürmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, cennet vatanımız ve ilimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağına, köklü bir gelenekten, daha güçlü bir geleceğe ve Türkiye’ye kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder; Tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.”