Üzülmez, “Önemli olan üç puanı alabilmekti”

Üzülmez, “Önemli olan üç puanı alabilmekti”

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Denizlispor galibiyeti ardından, “İkinci golü bulabilsek bizim adımıza biraz daha rahatlayabileceğimiz müsabaka olabilirdi.” dedi.

Denizlispor deplasmanında ilk yarı sonunda bulduğu tek gol ile Denizlispor’u yenen Eyüpspor’un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maç sonunda yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Üzülmez, oyuna iyi başladıklarını, ilk yarıda pozisyonları iyi değerlendirdiklerini belirterek, “İkinci yarıda oyuncularla kurduğumuz iletişim sayesinde doğru işler yaptık. Bizim için zor maç oldu. Denizlispor’un da şiddetle puana ihtiyacı var.“ dedi. 

İbrahim Üzülmez açıklamasında daha sonra şunları söyledi; “Lig yarışı içerisinde zirvede yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugün karşımızda diri ve mücadele eden bir takım vardı. Oyuna iyi motive olmuş bir Denizlispor takımına karşı oyuncularımın özellikle ikinci yarıda göstermiş oldukları mücadele beni mutlu etti. İlk yarıda çok fazla pozisyonun olmadığı bir müsabaka oldu. Halil’in geçiş oyununda bulduğumuz golün dışında çok da fazla pozisyon yoktu.

 İkinci yarı oyuncularımızı uyarmamızla beraber gerçekten doğru işler yaptık. Sonuç alamadık. Belki ikinci golü bulabilsek, bizim adımıza biraz daha rahatlayabileceğimiz müsabaka olabilirdi. Ama kaçırdığımız zaman koruma içgüdüsüyle oyuncularım ikinci yarının sonuna doğru skoru korumak için zaman zaman defansif anlamda kaldığımız pozisyonlar oldu. Denizlispor deplasmanında bu kadar pozisyonlara girdik ama, sadece birini değerlendirebildik. Sonuçta üç puanı aldık. Futbolcularımı kutluyorum”