ÜSTEK; SORUNU HALLETTİK ANCAK DENİZLİ'DE HAİN VAR

ÜSTEK; SORUNU HALLETTİK ANCAK DENİZLİ'DE HAİN VAR

Denizli'den bir kişi sürekli olarak Leozinho'yu arayarak parayı ödemeyeceğimizi beyan ederek Leozinho'nun kafasını karıştırmak istemiştir.

DENİZLİSPOR KULÜBÜNDEN ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA YAPILDI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ: 

Başkanımız Mustafa Üstek'ten Ulusal Kulüp Lisansı Müjdesi!

Kulüp başkanımız Mustafa Üstek Düzcespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında ulusal kulüp lisansının alındığı ve 3 puan silme cezasının bu sene gelmeyeceğinin müjdesini verdi.

Toplamda 100'ün üzerinde dosya için 300'den fazla görüşme yaptıklarını ve son olarak Leozinho dosyasının kaldığını belirten Başkanımız Mustafa Üstek, "Leozinho ile ilgili Yunanistan'a gittik ve uzun süren pazarlıklar sonucu 365 bin Euro olan toplam borcumuzu 250 bin Euro'ya indirdik. 70 bin Euro peşin ve kalan miktarların 6 aylık eşit taksitle ödenmesini kabul ettiler. Sözleşme imzalanacağı sırada Denizli'den bir kişi sürekli olarak Leozinho'yu arayarak parayı ödemeyeceğimizi beyan ederek Leozinho'nun kafasını karıştırmak istemiştir. Oyuncu bu söylemlere inanarak anlaşmayı iptal etmiştir. Ben artık 250 bin Euro'dan vazgeçtim 300.000 Euro'yu nakit olarak ödedim. Şuan puan silme cezası alma gibi bir durumumuz yok. Toplam 15 milyon TL borcumuz kaldı. Bu miktar 115 milyon TL'de olsa da öderim. Bizimle uğraşanlar bunu çok iyi bilsinler ki emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.