Ülkücü Camia bir duayenini daha kaybetti

Ülkücü Camia bir duayenini daha kaybetti

Ülkücü camianın duayen isimlerinden Nuh Özkan, 73 yaşında rahatsızlanarak kaldırıldığı PAÜ Hastanesinde bugün hayatını kaybetti.

Ülkücü camianın ünlü simalarından Nuh Özkan, 10 gün önce koronavirüs teşhisi ile PAÜ hastanesine kaldırılmıştı. KOAH hastası olduğu bilinen ve uzun yıllar bu hastalığı çeken Nuh Özkan bugün hayata gözlerini yumdu.

Türk Kamu Sen Temsilcisi ve Türk Eğitimsen Sen Denizli Şubesi Başkanı Emre Erdoğan'ın da dayısı olan, Denizli’nin sevilen insanlarından olan, 12 Eylül öncesinde ve sonrasında Ülkücü teşkilatlarda çeşitli görevler yapan, döneminde MİSK (Milliyetçi İşçiler Sendikası Konfederasyonu) Denizli il başkanlığı görevini üstlenen, aynı zamanda MHP yönetimlerinde de görevler aldıktan sonra 12 Eylül ile birlikte tutuklanan 73 yaşındaki Nuh Özkan, taş medreseden çıktıktan sonra da siyasi hayatına devam etti.

Son zamanlarında MHP’ye kırgınlığı ile bilinen Nuh Özkan, KOAH hastası olduğu için köşesine çekilmişti. Yaklaşık 10 gün önce rahatsızlanarak PAÜ hastanesine kaldırıldığında koronavirüs teşhisi konulmuştu. PAÜ Hastanesi yoğun bakımında tedavi görüyordu. Bugün öğle saatlerinde Hakk’a kavuştuğu yakınları ve çocukları tarafından haber verildi.

Ailesinin bildirdiğine göre; Nuh Özkan’ın cenazesi Yarın saat 12.00’de Asri Mezarlığı defin edilecek.