TÜİK ekibi, Söğüt mevkiinde kaza geçirdi

TÜİK ekibi, Söğüt mevkiinde kaza geçirdi

TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü ekipleri, çalışma yapmak üzere giderlerken, Muğla karayolu üzerindeki Söğüt mevkiinde kaza yaptı. Yaralanan TÜİK ekibi Muğla DH’de tedavi altına alındı.

Çarşamba günü sabah saatlerinde çalışma yapmak üzere Bölge müdürlüğünden hareket eden TÜİK ekibi, Muğla yakınlarındaki Söğüt mevkiinde karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada TÜİK araç şoförü ve araç içindeki personel yaralanarak Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ege bölgesindeki en yoğun iş gücünü yüklenerek çalışan ve bütün çevre illere giden TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü ekipleri, bu yoğun çalışmalar sebebiyle zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışıyorlar.

Her yapılan aylık çalışmaların sonuçlarında olumsuz eleştirilerin hedefine oturan TÜİK personelinin ne şartlarda altında çalıştıklarını bilerek eleştirmenin daha mantıklı olacağını belirten bazı vatandaşlarımız ise; “Zor şartları sırtlayanlar bu kurumun personeli bu yorucu çalışmanın birisini gerçekleştirmek üzere gidiyorlarmış. Ama arkadaşları şimdi Muğla hastanesinde can derdinde. Geçmiş olsun” dediler.