TUFAD Kongreye Gidiyor

TUFAD Kongreye Gidiyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi önümüzdeki Pazartesi günü genel kurulunu yapacak. Başkan Bülent Fil spor severleri kongreye davet etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi başkanı Bülent Fil konu hakkında yaptığı açıklamada, “1998 yılından bu yana ilimizde hizmet veren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubemizin 10.Olağan Genel Kurulu  05.Temmuz 2021 Pazartesi günü saat: 14.00 de Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonunda yapılacaktır. Değerli Basın Mensubu dostlarımızı bekliyoruz.” Dedi.

Derneklerinin spor camiası içerisinde önemli bir yeri bulunduğunu belirten Başkan Fil, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ülkemizde 57 Şube olarak hizmet veren sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yer tutmaktadır.24.000 yakın üyesi bulunan Derneğimizin Denizli ilinde üye sayısı 498 dir.Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubemiz bir çok projeye imza atmış,şubeler arasında en etkin şube olma özelliğini korumuştur.Özellikle İlimizde açılan kurslar,yapılan seminerler,sosyal sorumluluk projeleri yanısıra TFF-TUFAD-Halk Eğitim çalışmalarında öncü olmuştur.Futbol Antrenörleri özlük hakları ve çalışma alanları ile yapılan çalışmalarda öncü olmuştur. Bu özel günde aramızda bulunmanız bizleri mutlu edecektir.” Diyerek, dernekleri hakkında da bilgi verdi.