TÜFAD ,KADINLAR GÜNÜNÜ FUTBOLLA KUTLATTI

TÜFAD ,KADINLAR GÜNÜNÜ FUTBOLLA KUTLATTI

DENİZLİ TÜFAD ŞUBESİ BU YIL 8. SİNİ DÜZENLEDİĞİ ''ANNEM FUTBOL OYNUYOR '' ETKİNLİĞİ 5 TAKIMIN KATILIMIYLA YAPILDI. ORGANİZASYONUN SPONSORLUĞUNU DENİZLİ FİNAL OKULLARI YAPTI.

DENİZLİ TÜFAD ŞUBESİ BU YIL 8. SİNİ DÜZENLEDİĞİ ''ANNEM FUTBOL OYNUYOR '' ETKİNLİĞİ 5 TAKIMIN KATILIMIYLA YAPILDI. ORGANİZASYONUN SPONSORLUĞUNU DENİZLİ FİNAL OKULLARI YAPTI.

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi iş birliğiyle bu yıl 8'incisi düzenlenen "Annem Futbol Oynuyor" organizasyonunda, öğrenci velisi kadınlar ile kadın öğretmenlerden oluşan "Futbolun Sultanları", "Cimbomun Melekleri", "Futbolun Yıldızları", "Gizli Kahramanlar" ve "Finalin Çiçekleri" takımları mücadele etti.
Çamlık Olea Park Futbol Tesisleri'ndeki halı sahada gerçekleştirilen müsabakaları, il hakemleri Müjde Arça ve Leyla Tarlan yönetti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kazananı ya da kaybedeni olmayan gösteri maçları sonunda tüm takım oyuncularına sertifika verdi.
İbanoğlu, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Kadının elinin değdiği her şeyde başarı vardır, huzur vardır. Bugün kadının ayağının değdiği işte de güzellik görüyoruz. Organizasyona katılan takımlara teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu etkinliği düzenleyenleri kutluyorum." dedi.

TÜFAD DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI BÜLENT FİL :

TUFAD DENİZLİ ŞUBESİ 8.Mart Dünya Kadınlar Günü 8.Geleneksel "ANNEM FUTBOL OYNUYOR"etkinliği yoğun bir katılımlar bugün gerçekleştirdik.Organizasyona destek veren Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze,Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze,Tüm Taban Birliklerimize,Atatürk İlkokulu,Atatürk Ortaokulu Müdürlüğüne,Final Okulları Müdürlüğüne,değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Takımların oluşmasını sağlayan Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmenlerimiz Nuran YAŞA,Aytekin DOĞAN'a,Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa AKYILDIZ'a Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşen ÇEVİK'e,Final Okulları Müdürü Sadi ÖZTEKİN'ne,yoğun programına rağmen bizleri onurlandıran Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet İBANOĞLU'a. müsabakaları yöneten Leyla TARLAN,Müjde ARÇA'a,sunumu yapan değerli öğretmenimiz Fatma ALATAŞ'a,organizasyonumuzu katılan Denizli ASKF Başkan Yardımcısı Ayşe SARIKAYA'a,Saha Komiserleri Dernek Başkanı Fatih SALMANSAR'a, takımlarımızı oluşturan tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız dedi.