Tevfik Kendirli Hayatını Kaybetti

Tevfik Kendirli Hayatını Kaybetti

Denizli Barosu avukatlarından, CHP İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Tevfik Kendirli hayatını kaybetti. Yaklaşık üç gün önce kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve 4 ayrı damarında tıkanıklık…

Denizli Barosu avukatlarından, CHP İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Tevfik Kendirli hayatını kaybetti. Yaklaşık üç gün önce kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve 4 ayrı damarında tıkanıklık tespit edilerek anjiyo olan Av. Kendirli kurtarılmıştı.  

Denizli Barosu’nun genç avukatlarından Tevfik Kendirli (36), 3 gün önce kalp krizi geçirince acilen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerinin ardından 4 damarında tıkanıklık tespit edilerek acil anjiyo kararı verilen Tevfik Kendirli, PAÜ hastanesinde ameliyata alınmış ve 4 damarı değiştirilmişti. Tevfik Kendirli, operasyon sonrası yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındı.

CHP’de il yönetim kurulu üyeliği yapan ve parti içinde çok sevilen bir isim olan Tevfik Kendirli’nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğu esnada durumu kötüleşti. Av. Tevfik Kendirli, doktorların bütün müdahalesine rağmen akşamüzeri saat 18.30 sıralarında hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Tevfik Kendirli’nin Çarşamba günü toprağa verilmesi bekleniyor. Kulvar Gazetesi olarak Avb Kendirmli’ye Allah’tan Rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.