TEKDEN'DE YÖNETİM DEĞİŞTİ

TEKDEN'DE YÖNETİM DEĞİŞTİ

TEKDEN HASTANESİ YÖNETİCİLERİ 23 NİSAN’DA KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

TEKDEN HASTANESİ YÖNETİCİLERİ 23 NİSAN’DA KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Özel Denizli Tekden Hastanesi, bölgenin nitelikli sağlık hizmeti veren sağlık kuruluşu olmasının yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal faaliyetler ile de toplumun her kesimine fayda ve farkındalık sağlamaya devam ediyor. Tekden Hastanesi’nde her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan'da da gelenek bozulmadı ve çocukların yüzünün gülmesine vesile olundu.

BİR GÜNLÜĞÜNE DOKTOR OLDULAR

Organik Eller Koleji öğrencilerinden Emrullah Mert Büyükdağ Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat’ın makamına otururken; Kayra Iştın isimli öğrenci  de Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın koltuğuna oturup hastanenin 1 günlük işleyişini takip ettiler. Tekden Hastanesi Başhemşiresi Tijen Kurt ile birlikte servisleri gezen minikler hastaların durumları hakkında bilgiler edinmeyi de ihmal etmedi.

Başhekim Uz.Dr.Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’a çiçek takdim eden 23 Nisan çocukları, görevleri hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

“EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN GÖREV VE SORUMLULUKLARINA YÜREKTEN BAĞLI OLARAK HUZUR VE SAĞLIK İÇİNDE YAŞAMALARI”

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunun altını çizerek “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; toplumumuzun her alanındaki atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, vicdanlı ve düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Bir çocuk bir milletin kaderini değiştirir. Çocukların yetiştirilmesi ve işlenmesinde bizlere çok önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Op.Dr.Kemal Tekden’in genel başkanlığını yürüttüğü Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı'nın (TÜZDEV)’in faaliyetleri ülkemiz adına güzel işler gerçekleştirmektedir. 'yerüstü hazinemiz' olan üstün zekâlılar ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz çalışmalar ülkemizin önünü açabilecek büyük bir güç kaynağı sağlamaktadır. Bu çocuklar güzel Türkiye’mizin geleceğidir, dolayısıyla fark edilmeleri ve uygun şartlarda yetiştirilmeleri gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ İLERDE VATANI İÇİN KÖK SALACAK KOCA BİR ÇINAR OLACAKLAR VE BU ÜLKENİN UMUDU OLACAKLAR”

Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise; 23 Nisan’ın geleceğe en güzel yatırım ve kazanç olan çocuklarımıza ait bir gün olduğunu belirterek “Bizler için bu günün anlam ve manası çok değerlidir. Bu güzel günde tüm dünya çocukları barış ve huzurun öncüsü olacaktır. Çocuklarımız ilerde vatanı için kök salacak koca bir çınar olacaklar ve bu ülkenin umudu olacaklar. Bugün bizleri ziyarete gelmeleri onların gelecek ile ilgili hedeflerinde ayrı bir umuyorum ki ayrı bir heves oluşturmuştur.  Bu vesileyle sevgili çocuklarımıza, dünya üzerindeki ilk ve tek bayramların da neşeli, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat diler, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlerinin ardından Tekden Hastanesi’nin Çocuk Polikliniği’nde çocuk hastalar ve aileleri için oluşturduğu 23 Nisan Hatıra fonunun önünde hatıra fotoğrafı çektiren Organik Eller Koleji öğretmenleri ve öğrencileri hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Organik Eller Koleji Kurucu Müdürü Derya Sümra Çelik ise; eğitim sistemlerinde çocuğun kendisini keşfetmesine olanak sağladıklarını, çocuğun doğayla, organik yaşamla iç içe, şehir gürültüsünden ve teknolojik cihazlardan uzak bir öğrenim süreci yaşamasına vesile olduklarını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tekden Hastanesi’ni ziyaret ettiklerini söyleyen Derya Sümra Çelik, makam koltuklarını öğrencilerine teslim eden hastane yöneticilerine teşekkür etti.