TEK HEDEF , TEK ÇARE GALİBİYET

TEK HEDEF , TEK ÇARE GALİBİYET

Denizlispor ,5 maçtır kaybetmeyen Erzurumspor'un serisine son vererek taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi planlıyor.

Denizlispor , 5 maçtır kaybetmeyen Erzurumspor'un serisine son vererek taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi planlıyor. 

B.B Erzurumspor'un teknik direktörü tanıdık bir isim Mehmet Altıparmak, Alıparmak daha önce hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak Denizlispor'da görev yapmıştı. Sezon başında Elazığspor'da görev yapan Altıparmak ,Denizli'den 3 puan alarak gitmişti.

Denizli Atatürk Stadı’nda Tugay Kaan Numanoğlu'nun görev alacağı müsabaka saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto 1’inci Lig’de teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde 3’te 3 yaptıktan sonra Grandmedical Manisaspor’la uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü ve santrası yapılmayan golle berabere kalan Denizlispor, en yakın rakibi Adana Demirspor’a da 3-1 mağlup oldu.

Düşme hattının hemen üstündeki Adana Demirspor’la arasındaki puan farkı da 4 puan oldu. Tek basamak üzerindeki rakibi karşısında deplasmanda öne geçmesine rağmen ardından mağlubiyete engel olamayan Denizlispor’da Fatih Tekke de hakem tarafından itirazları nedeniyle tribüne gönderildi.

Ligde düşme hattından sıyrılma fırsatını kaçıran ve rakibine 4 puanlık avantaj veren Denizlispor, ikili averaj üstünlüğünü de Adana Demirspor’a kaptırdı. Yeşil-siyahlılarda takımın önemli oyuncularından Hasan Kılıç, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Bu maç öncesi Erzurumspor 37 puanla 10.sırada yer alırken, Denizlispor 27 puanla 16.sırada yer alıyor.