TEFENLİLİ: 23 NİSAN’IN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

TEFENLİLİ: 23 NİSAN’IN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili “23 Nisan Milletimizin egemenliğini kazandığı önemli bir gündür.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili “23 Nisan Milletimizin egemenliğini kazandığı önemli bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. O ve silah arkadaşları olmak üzere milletimizin egemenliği ve bağımsızlığı için canı uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum, bizlere bıraktıkları mirasa her zaman sahip çıktık, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız da milletimizin egemenlik ve bağımsızlığına sahip çıkacaktır” dedi.

Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları 23 Nisan 1920’te Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak, ülke yönetiminde demokrasinin, halkın iradesinin söz sahibi olmasını sağlamıştır. Meclisimiz, aydınlık geleceğimizin, ulusal egemenliğimizin en büyük sembolüdür. Aynı zamanda Meclisimizin kuruluşu olan 23 Nisan, çocuklarımızın bayramıdır. Bu bayram, günümüzde sınırlarımızı aşarak dünyada çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır. Bugün, bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile milletimiz, kendi geleceğine kendisi karar verebilmektedir. Bu bizim en büyük servetimizdir, her zaman bu servetimize sahip çıkacağız.

Bizler çok çalışarak, çok üreterek ülkemizin kalkınması, refah düzeyinin artması için çaba gösteriyoruz. İnanıyorum ki bugün, 23 Nisan’ı bayram olarak kutlayan çocuklarımız, gelecekte, Atalarımızın bizlere miras bıraktığı değerlere sahip çıkacaklardır.

İş dünyası olarak milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, bizlere bu günleri armağan edenleri, vatanın bölünmez bütünlüğü için canı uğruna mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”