TCMK Denizli’den İzmir çıkartması

TCMK Denizli’den İzmir çıkartması

TürkChopper Motor Kulübü Denizli ekibi, geçen Pazar sürüş etkinliği kapsamında TCMK İzmir Kulüp Evi’ni ziyaret etti.

Denizli’de faaliyet gösteren TürkChopper Motor Kulübü (TCMK)           Denizli ekip üyeleri, sürüş etkinliği kapsamında İzmir’e sürdü. Yaklaşık 25 motosiklet ve bir servis aracıyla yola çıkan iki teker sevdalıları İzmir’de TCMK İzmir ekibiyle bir araya geldi. Kulüp evi ziyareti yapan TCMK Denizli temsilcileri İzmirli yelek kardeşleriyle hasret giderdi. 

Anlamlı ziyarete TCMK Denizli Başkanı Hasan Erdihan, TCMK Kurucusu Ali Rıza Uygur, TCMK İzmir Başkanı Gazi Yıldırım, TCMK Denizli Yönetim Kurulu, TCMK İzmir Yönetim Kurulu, Denizli ve İzmir Yelekli Chopper Pilotları, çırak ve çaylakları katıldı.

İZMİR’DE YELEK TÖRENİ

TCMK Denizli temsilcilerinden Veli Baldan ve Cavit Boztepe Yelek Töreni’nde yemin ederek TCMK Denizli’nin ‘Full yeleklisi’ oldu.  ‘Yelekli Chopper Pilotu’ olmaya hak kazanan motorcular ‘Yelek Babaları’nın yeleği giydirmesinin ardından TCMK’ya özel gelenekselleşen kutlama törenine geçildi. Yeni TCMK üyeleri hem sevildi hem dövüldüler.

TCMK Denizli Başkanı Hasan Erdihan, İzmir sürüşü ve İzmir Kulüp Evi ziyareti hakkında düşüncelerini paylaştı. Başkan Erdihan, “Geçen hafta sonu TürkChopper Motor Kulübü ekibi olarak İzmir ekibimizi ziyarette bulunduk. Ayrıca İzmir’de 2 üyemize Yelek Töreni düzenledik. İzmir ekibi bizi çok sıcak karşıladı. Her zaman olduğu gibi iyi hazırlanmışlar, misafirperverdiler. Ayrıca İzmir Kulüp Evi’nin kuruluşunun 9. Yıl kutlamasına şahit olmak bizleri mutlu etti. Başta Kurucu Başkan Ali Rıza Uygur olmak üzere İzmir Başkanımız Gazi Yıldırım’a ve tüm kulüp üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ekonomik şartlar belli ancak biz TCMK Denizli ekibi olarak elimizden geldiğince bu kültürü yaşatmaya çalışıyoruz. Biz diğer illerdeki teşkilatlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.