TAVAS BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

TAVAS BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Tavas Belediyesi, acil durumlar için Tavas Afet Koordinasyon Merkezi'ni (TAKOM) kurulduğu günden buyana ekipler, kontrolü tek merkezden sağlayarak zorlu kış şartlarında vatandaşa hizmet etmeye…

Tavas Belediyesi, acil durumlar için Tavas Afet Koordinasyon Merkezi'ni (TAKOM) kurulduğu günden buyana ekipler, kontrolü tek merkezden sağlayarak zorlu kış şartlarında vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, DESKİ, Karayolları Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışan TAKOM, gelen her şikayeti gece gündüz demeden anında değerlendirip bir bir çözüme kavuşturuyor.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Etkili kar ve yağmur yağışının olacağı bilgisi meteoroloji yetkililerden bize ulaştığı andan itibaren ekiplerimiz hızlı bir şekilde görev dağılımı yaparak görevlerinin başına geçerek oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlemini alıyor. Vatandaşlarımızın 24 saat ulaşabildikleri merkezimize ilettikleri sorunları çözüme kavuşturuyoruz.

 Biz kocaman bir aileyiz. Bizim gören gözümüz, tutan elimiz, yürüyen ayaklarımız siz olacaksınız.  Birbiriyle ittifak ve ittihat içinde çalışmalarına devam eden personelin bu uyum ve ahenk içinde çalışmalarını daha hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi” dedi.

TAKOM'a bağlı 30 kişilik ekibimiz, kış şartlarına hazır vaziyette 24 saat dönüşümlü olarak 50 mahalleye hizmet götürmek için çalışmalarını sürdürmektedir.