Taraftar Soruyor : Gülecek Ne Var ?

Taraftar Soruyor : Gülecek Ne Var ?

Yukatel Denizlispor kazanması gereken maçta kendi evinde Çaykur Rizespor'a yenildi ve küme düştü. Maç sonu görüntülerinde gülen oyuncuların çokluğu Denizlispor taraftarını isyan ettirdi ve Gülecek…

Yukatel Denizlispor kazanması gereken maçta kendi evinde Çaykur Rizespor'a yenildi ve küme düştü. Maç sonu görüntülerinde gülen oyuncuların çokluğu Denizlispor taraftarını isyan ettirdi ve Gülecek Ne var diye sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Ligde kalma umutlarını daha sonraki maçalara taşımak için kazanması gereken çaykur Rizespor karşılaşmasını kendi evinde kaybeden Yukatel Denizlispor daha üç maçı olmasına rağmen ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Maç sonu yayıncı kuruluş yayınına devam ederken bir çok Yukatel Denizlispor'lu oyuncunun gülmesi taraftarların tepkisini çekti. 

Denizlispor'lu bazı taraftarlar Gülecek Ne Var ? diye bu futbolculara sordular. Taraftarlar yayıncı kuruluşun görüntülerinden elde ettikleri  fotoları sayfalarında paylaşarak , gülen futbolculara sert teki gösterdiler. 

Futbolcuların ya da yöneticilerin bu görüntülere cevapları ne olacak merakla bekleniyor ?