ŞÜKRANLA, ÖZLEMLE ANIYORUZ

ŞÜKRANLA, ÖZLEMLE ANIYORUZ

MHP eski milletvekillerinden Ali Keskin. 10 Kasım münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk Milleti bağımsızlığına pranga vurmak isteyenlere…

MHP eski milletvekillerinden Ali Keskin. 10 Kasım münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk Milleti bağımsızlığına pranga vurmak isteyenlere karşı cevabını tüm dünyaya vermiştir. Ruhu Şad olsun” dedi.

Ali Keskin açıklamasında daha sonra şunları söyledi; “Mustafa Kemal Atatürk; İstiklal Savaşı’nı kazanan büyük bir komutan, Milletinin kurtuluşu için kendisini milletine adamış, bu uğurda her şeyi göze almış, ülkü sahibi büyük bir devlet adamıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, Türklerin Atası, Türk Milleti’nin Başbuğudur. Atatürk demek Türkiye ve Türk milleti demektir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi 10 Kasım “ağıt döneminden ziyade, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün daha iyi anlaşılması, daha iyi tanınması için bir fırsat, bir imkan, bir eşik olmalıdır.”

Başbuğ Atatürk’ü daha iyi anlamaya, tanımaya  çalışmak ise fikirlerine ve emanetlerine sahip çıkarak, O’nun izinden gitmektir. En büyük eseri olarak gördüğü Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet korumak ise Türk Milleti’nin boynunun borcudur. Biz Türk milliyetçileri olarak Büyük Türk milliyetçisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüze,Türkiye Cumhuriyet’ini ilelebet koruyacağımıza söz veriyor, Türk Milletinin Başbuğu Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz. Ruhun şad olsun Türk’ün Yol başcısı...Mekanın cennet olsun...”